Widok

Brak wyników BT Orłowo :/

Orłowo Chylonia Temat dostępny też na forum:
Ciekaw jestem czemu nie ma szczegółowych wyników z BT Orłowo. Poprzednie z Chylonii były bardzo szybko na stronie WWW.
Wysłałem 2 maile do gosiru z pytaniem i brak odzewu. Czyżby znowy sędziowie się nie popisali i dali d***
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
ja też w niedzielę napisałem mejla i cisza, mam nadzieję, że w ogóle gdzieśtam to mają...
Hahah pogubili pewnie i teraz sie boja odezwac :D:D ahh ta Polska, nie no ja chce wyniki i klasyfokacje generalna chyba trzeba tam pujsc i
se wziasc:)
Wiecie co Chłopaki...
Mnie się wydaje, że wtedy liczyły nas inne Osoby - była inna Pani Sędzina i troche inna obstawa. Chcialabym sie mylic, ale moim zdaniem tym razem gorzej o te sprawy zadbano :-(
wiesia napisał(a):

> Wiecie co Chłopaki...
> Mnie się wydaje, że wtedy liczyły nas inne Osoby - była inna
> Pani Sędzina i troche inna obstawa. Chcialabym sie mylic, ale
> moim zdaniem tym razem gorzej o te sprawy zadbano :-(

dajcie im chwile, może po prostu mają dużo imprez naraz i to też czeka w kolejsce na podliczenie.
;)
Na szczęscie się pomyliłam :-)
Wyniku już są na www.gosir.gdynia.pl
Dziękuję za sprawne policzenie w imieniu całej Rodziny i przepraszam za brak wiary ;-)

Inne tematy z forum Rowery

trening interwałowy (24 odpowiedzi)

witam! mam pytanie co do treningu interwałowego, czy ktoś z forumowiczów jeździ może w ten...

Skradziono rowery Habenda ul. Wielkopolska (20 odpowiedzi)

skradziono 2 rowery MTB, proszę o kontakt w razie znalezienia lub widzenia takowych na...

Jaki rower dla wysokiej kobiety? (129 odpowiedzi)

Przymierzam się do zakupu roweru, ale nie mam pojęcia jaki wybrać. Czy ktoś bardziej obeznany w...

do góry