Widok

Brakuje mi...

Witam
W naszym pięknym Baninie brakuje mi jednego czegoś z miasta i nie są to sklepy wielkie teatry czy inne...
Czy jest szansa że pojawią się gdzieś jakieś światłą u nas ?
Marze czasem o ostaniu se w korku tak chociaż 5 minut ... w Rębiechowie powstało rondo ..już to krok w dobrym kierunku bo czasem 30/40 sekund człowiek se postoi ale może jakieś światełka na lotniczej ? lipowej ? gdzieś ktoś wie już może ?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
Np kierowcy nie używają kierunkowskazu przy zjeździe z ronda. W Rębiechowie jest to nagminne.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
drwiacy co pod prad jezdza?
bo co jest skomplikowanego w przejezdzie przez rondo z jednym pasem?
turbinowe wystarczy dobrze oznakowac i jest ok...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Nie potrafią wielu rzeczy, czy to oznacza że nic nie ma się zmieniać? Przy takim podejściu nadal żylibysmy w jaskiniach.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
HAHA ronda w PL przecież 3/4 społeczeństwa nie potrafi poruszać się po rondzie, więc nie rozwiąże to problemu
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 2
Bardziej od świateł przydałyby się ronda: ruch jest płynny, ale wolniejszy (jest bezpieczniej), łatwiej wyjechać z bocznych ulic.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
Tak jest zgadzam sie z tym swiatełkiem , ale może za rok moze za dwa .....My na lotniczej tez czemamy i mamy dzieci...Pozdrawiam
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
a ja bym chciała żeby jednak jakoś poprowadzili drogę z drugiej strony lotniska, no i żeby autobus 126 dla mieszkańców dalszej części jeździł częściej no i w weekendy kilka kursów chociaż.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Banino

Gdzie kupujecie mięso? (22 odpowiedzi)

Witam Mieszkam w baninie od niedawna i ostatnio miałam nieprzyjemnosc zakupic mieso w Markecie...

do góry