Widok
Brakuje wieczornych kursów
Włodarze miasta .jak wracać do domu z pracy linia 157 odjeżdża z Bysewa 22,15 we Wrzeszczu przy Galerii jest 22,43 ostatni tramwaj do Oliwy jest ale tylko do pętli ale ludzie mieszkają też no na Zabiance Gospody to teraz z buta.Zapraszam włodarzy Pani Dulkiewicz ma pracę i wykładziki autko i wraca normalnie a zmiany w Ztm kto układa No jasne ktoś kto pracuje do 16 max.Ludzie to może tak ktoś ...
więcej
więcej
Może mi ktoś to wyjaśnić - ładuję bilet na kartę mieszkańca.... jednak ani w 2022 ani w 2023 roku nie wykupiłam pakietu mieszkańca. Jeżdżę SKM w Gdańsku i przy kontroli ani razu nie dostałam mandatu - teraz doczytałam, że tylko ważny pakiet mieszkańca uprawnia do bezpłatnych przejazdów SKM w Gdańsku. To jak to jest - trzeba mieć aktywny ten pakiet czy nie?
Kolidacja lub brak myslenia
tramwaj lini 9 w rozkladzie 5.03 i 5.58 Wrzeszcz jest centrum przesiadkowym 8 z kolei jezdzi co 10 min na Stogach i Pzrerobce tez sa zaklady pracy i ludzie dojezdzaja na 6 rano oraz koncza o 22.Kolejna sytuacja tramwaje lini 6 i 12 w strone wrzeszcza po 22 koliduja ze soba za to kilka skladow jedzie przez Jana z Kolna i opere baltycka a do Wrzeszcza zeby sie dostac trzeba stac 15 min:(prosze przemyslec ZTM i udogodnic Nam Ludziom ktorzy placimy i tez wymagamy:)Lub chociaz 8 puscic przed 12 ktora jedzie z Huciska i moglaby zabrac wracajacych z pracy do domu po 22