Widok

Brakuje wieczornych kursów

Włodarze miasta .jak wracać do domu z pracy linia 157 odjeżdża z Bysewa 22,15 we Wrzeszczu przy Galerii jest 22,43 ostatni tramwaj do Oliwy jest ale tylko do pętli ale ludzie mieszkają też no na Zabiance Gospody to teraz z buta.Zapraszam włodarzy Pani Dulkiewicz ma pracę i wykładziki autko i wraca normalnie a zmiany w Ztm kto układa No jasne ktoś kto pracuje do 16 max.Ludzie to może tak ktoś ...
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Mocno przesadzasz. Z tego przystanku jeździ również "12" na Zaspę. Między 23 a 24 masz aż 4 kursy tego tramwaju i to we wszystkie dni tygodnia (23:01; 23:24; 23:30; 23:54)
popieram tę opinię 30 nie zgadzam się z tą opinią 7

Pomoc

Na Słowackiego wystarczy się przesiąść na 227 (6 min. na przesiadkę).
popieram tę opinię 26 nie zgadzam się z tą opinią 2

Skm
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

A o nocnych autobusach slyszala ??

Nie ma sensu utrzymywać wszystkich linii jak w godzinach szczytu. Jak ci nie pasuje to zmien prace albo miejsce zamieszkania lub jeździj taksówką. Roszczeniowosc niektórych jest porazajaca
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 7

Ale wiesz, że możesz jechać SKM...

...na bilecie miesięcznym ZTM z ważną kartą mieszkańca. Do Żabianki spokojnie dojedziesz.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 2

Może mi ktoś to wyjaśnić - ładuję bilet na kartę mieszkańca.... jednak ani w 2022 ani w 2023 roku nie wykupiłam pakietu mieszkańca. Jeżdżę SKM w Gdańsku i przy kontroli ani razu nie dostałam mandatu - teraz doczytałam, że tylko ważny pakiet mieszkańca uprawnia do bezpłatnych przejazdów SKM w Gdańsku. To jak to jest - trzeba mieć aktywny ten pakiet czy nie?
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

No tak czytać ale do zajezdni

Jada ale do strzyży do zajezdni bo masz literkę a
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

A dalej pieszo

No pętla oliwa
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

To co ma powiedzieć Osową gdzie ostatnie kursy są około 22 potem trzeba iść

Przez las na piechotę
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Jest linia nocna

To że u was na podkarpaciu nie ma linii nocnych, nie znaczy że w Gdańsku ich nie ma. Następnym razem przygotuj się lepiej do pisania hejtu.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

A bardzo Cię przepraszam - na stronie ZTM faktycznie kursy są z literką "a" - w aplikacji (mobileMPK) pokazuje mi, że kursy są aż do Zaspy. Przy tramwaju nr 6 zarówno na stronie jak i w aplikacji jest informacja, że kursy są tylko do Strzyży. Gdzieś jest błąd.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

Kolidacja lub brak myslenia

tramwaj lini 9 w rozkladzie 5.03 i 5.58 Wrzeszcz jest centrum przesiadkowym 8 z kolei jezdzi co 10 min na Stogach i Pzrerobce tez sa zaklady pracy i ludzie dojezdzaja na 6 rano oraz koncza o 22.Kolejna sytuacja tramwaje lini 6 i 12 w strone wrzeszcza po 22 koliduja ze soba za to kilka skladow jedzie przez Jana z Kolna i opere baltycka a do Wrzeszcza zeby sie dostac trzeba stac 15 min:(prosze przemyslec ZTM i udogodnic Nam Ludziom ktorzy placimy i tez wymagamy:)Lub chociaz 8 puscic przed 12 ktora jedzie z Huciska i moglaby zabrac wracajacych z pracy do domu po 22

To samo z linią 143, ostatni o 22:58 z dworca a później to jazda z buta, a ludzie kończą prace o 23...
do góry