Widok
Brawo PKP Gdynia!! Mimo ...
Brawo PKP Gdynia!! Mimo wcześniejszego wyjazdu z domu. Czekało mnie 30 minut stania na przejeździe kolejowym na Północnej w Gdyni. Mimo braku przyjeżdżających pociagow, te dalej zamknięte. A były przynajmniej dwa momenty gdy przez 5 minut nie jechało kompletnie nic. Może było by miło, gdyby PKP wraz z SKM udostępniło wykaz godzin, w których można korzystać z przejazdu tak by nie stać na nim ...
więcej
więcej
Czyli mam jechać 3 razy dłuższa trasa a samochód jeździ na wodę? Nie po to jest zrobiony przejazd kolejowy jako krótsza trasa aby jeździć dookoła. Gdyby w SKM wzięli się łaskawie za pracę, nie byłoby opóźnień. Ludzie tutaj atakują komunikację w postaci autobusów, a dlaczego nikt nic nie wspomni o PKP i ich dziwnych praktykach?
Wiem o tym doskonale, w przeciwieństwie do nie których umiem sobie wyszukać informację o tym. Gdzie napisałem, żale na skk, skm czy polregio? A wy jak chcecie byc niewolnikami systemu i chcecie sobie pozwalać na to, żeby władze pluły wam na twarz? To proszę bardzo, ale w tym momencie, żaden z was nie powinien mieć prawa wylewania żali na źle jeźdzące autobusy, opóźnione SKM'ki i inne takie.