Widok
Ehh
no Olcia coraz bardziej się stara zna grunwaldzkiej bus pas zrobiła ,z drugiej strony na Rzeczpospolitej zachciało jej się zrobić to samo co w centrum ( zamiast przejście dla pieszych pod tunelem zostawić to zachciało jej się zrobic przez ulicę i tam również syf i stanie jest ) w centrum Gdańska również odcięty jest jeden pas ,gratulacje dla tych cymbałkow naszych w zarządzie
Już przestań marudzić
Cymbał to jesteś ty bo co chwilę powtarzasz o tym samym co chwilę buspas i buspas co chwilę ograniczenia i ograniczenia nie potrafisz o niczym innym pisać tylko o tym nałóż się cieszyć z drobnych rzeczy a nie krytykować wszystkich za wszystko tylko nie siebie widocznie nie potrafisz jeździć w takich warunkach to nie jeździ tylko przesiądź się na rower a nie może na rowerze też nie bo się będziesz za chwilę przewracał i powiesz że są krzywe chodniki to też wina kogo innego nie twoja daj sobie z tym wszystkim spokój.
Może być głupie to co napisze, ale skoro niektórych boli buspas to czemu nie przesiądą się na autobus (wiem, jedzie rzadko, ale skoro dzień wolny to chyba nie powinno być problemu by wyjść o danej godzinie by zdążyć) lub ominą ten fragment ulicy (wyjdzie nawet szybciej) niż ciągle narzekać i spamić na stronie.
Po to mam samochód by jeździć a nie stał i się kurzył w garażu , po drugie samochodem dojadę zawsze gdzie chce od punktu A do Z i C ,a autobus to jedna linia która jedzie od A do Z i notorycznie spóźnione są,w samochodzie nie mam problemu ze gdzieś nie zdążę ( chyba że jedynie przez takie głupoty jak bus pas na grunw.).
Także na swój pojazd zawsze można liczyć i wychodzi więcej plusów nie z komunikacji Olki.
Lato jest to stare Skm jeszcze grzeją ,zima jest to w nich brak grzania - podobnie w autobusach ,to ja dziękuję za takie warunki .
Także na swój pojazd zawsze można liczyć i wychodzi więcej plusów nie z komunikacji Olki.
Lato jest to stare Skm jeszcze grzeją ,zima jest to w nich brak grzania - podobnie w autobusach ,to ja dziękuję za takie warunki .
To wcale nie jest głupie. Społeczeństwo jest strasznie leniwe co widać po co chwilę dodawanych zdjęciach z parkowania np pod wejściem do sklepu. Ludzi by tylko chcieli poszerzać ulice. Ale nie widzą nic zdrożnego w tym, że tylko po to by mogli dwa razy dziennie przejechać dany kawałek (przewaznie do pracy z powrotem). Kiedyś nie było tyle pojazdów i nikt się nie tłumaczył bo dziecko (to już jest w ogóle mega wytłumaczenie ostatnio na wszytko), bo coś. Ludzie sobie radzili i problemu nie było. A teraz w większości wyprowadzają się z miasta na rejon w pobliżu miasta żeby narzekać że stoją w korkach. Bądź narzekają, że nie ma 40 pasów i nie mogą dojechać zgodnie ze wskazaniem GPS. Tęsknię za początkiem 21 wieku.
Dokładnie
Jestem tego samego zdania ale to jest typ człowieka który musi marudzić musi narzekać zawsze znajdzie coś negatywnego nawet w pozytywnych rzeczach i taki człowiek to będzie ci zawsze marudził nawet jak będę prosta droga to ci powie że czemu nie ma zakrętów bo na zakrętach bym mógł sobie odpuścić troszeczkę
Głupia prezydent
O przepraszam pewnie forma sfeminizowaną poprawną. Prezydenczyni albo prezydentka. No za mądra to ona nie jest. Czego jeszcze głupszego nie zatwierdzi? Gejostwo i dziwactwa promuje, miastem jak kolonią dla dzieci artystycznych kieruje. Dramat taki głupi gospodarz. Miasto i mieszkańcy mają problem z tym dziwactwem w magistracie.