Widok

Brawo, po prostu brawo Gdańsk!

Drugi dzień z rzędu powrót do domu to istny koszmar. Niespełna 17 km w około 2 godziny.
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

nie każdy ma takie zdrowie

zastanów się zanim ocenisz tych w aucie, a może ktoś ma problemy ze stawami, z kręgosłupem, jest na leczeniu immunologicznym i jest zwyczajnie starszy(?!!) i rower nie jest po prostu dla niego wskazany. Zanim powiesz że jest komunikacja miejska to pomyśl dlaczego sam niż nie jeździsz. Oprócz powodów wskazanych powyżej, ta cudowna komunikacja miejska np 1-autobus co 45 minut i w dodatku opóźniony. Serio rowero-egoiści?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Jedz skuterem

5 min góra
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Średnia 25 w mieście robię bez problemu

Po roku jeżdżenia, a nie miałem zupełnie formy. Są też rowery elektryczne.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 7

Tyle to chłopakowi loda robisz, goblinie.

To przestań płakać i zajmij się korkowaniem miasta. Zobacz na mapę, może jeszcze zostały jakieś drogi przejezdne w godzinach szczytu, jedź tam postać i pokorkować.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 8

Też mieszkam tu od urodzenia. W paru lokalizacjach. Jeździ się tak źle jak za czasów przed budową Al. Żołnierzy Wyklętych i wiaduktu przy galerii bałtyckiej. Ale co do smrodu to jest to stereotyp odwracający uwagę od syfiarzy mieszkańców i lokalnych firm, i to niżej położonych.

to Twój problem

skoro kupiłeś do za miastem
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Słoiki

Więcej słoików niech się zjedzie
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

jest komunikacja miejska
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3

Ja uwielbiam jeździć moim motorowerem w taką pogodę - sprawia mi to przyjemność!

Stary kawaler z nadwagą bez dzieci!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

ja mam kilka

ale obecna władza chyba ich nie lubi.
1) Przywrócić 70km/h na Grunwaldzkiej
2) Wydłużyć światła na głównych wylotowych
3) w ogóle nieco bardziej zacząć ogarniać światła (przed tristarem jakoś mniejsze korki były...)
4) Na Armii Krajowej postawić mosty na skrzyżowaniu z Łostowicką
5) zająć się tymi do cna durnymi światłami na wylotowych z Gdańska, które służą tylko i wyłącznie do robienia korków (na pewno nie bezpieczeństwu).
6) Na Armii Krajowej zlikwidować tę potwarz dla wszystkich inteligentnych ludzi, nie ważne czy kierowców, czy pieszych (chodzi o drogę rowerową).
7) Trzeci pas na obwodnicy Trójmiasta

To taki wstęp. Można by się tym zająć na poważnie.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 3

Na pewno głosowałeś z lufą przy potylicy?

Jak wybrałeś tak masz.
Jedna inwestycja planowana od 1980r typu wiadukt wzdłuż Armii Krajowej nad Łostowicką i korki mniejsze. Zamknięcie przejść naziemnych przy tunelach i jeszcze mniej korków.
Wybór bezpartyjnych to byłaby rewolucja.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 3

A na czym ta walka polega? Na oddaniu od czasu do czasu nowej ulicy czy trasy, a raz tunelu pod Martwą Wisłą?

Nie ośmieszaj się.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 5

Nawet nie zdajesz, sobie sprawy ile osób podziela jego zdanie.
popieram tę opinię 27 nie zgadzam się z tą opinią 3

Czego chcesz? Ma rację, nabudowali bez pomysłu, więc komunikacyjnie wszystko leży.
popieram tę opinię 16 nie zgadzam się z tą opinią 2
do góry