Widok

Brazylijskie Jiu Jitsu

Czy ktoś się orientuje czy w jakimś klubie są prowadzone treningi Brazylijskiego Jiu Jitsu lub MMA w soboty albo niedziele?Tylko w te dni mi pasuje bo w pozostałe trenuję Muay Thai.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
Energy Club Gdynia w sobotę masz Boks/kickboxing następnie BJJ/MMA
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Skoro ciężko o treningi w weekendy to może powie mi ktoś czy jest jakiś klub albo mała grupka, która cwiczy w godzinnach do 12?-lub np 16-17?
Gdzie trenujesz Muai Thai ?
Mam indywidualne treningi K-1 i Muay Thai ale takiego bardziej sportowego niż tradycyjnego.Dlaczego pytasz?Mam je wieczorami dlatego szukam czegoś w weekend albo w ciągu dnia.
BJJ spróbuj w galeonie u p.Tyczki, pytam bo chciałbym się zapisać możesz coś polecić na Sopot/Gdynia ?
W Sopocie nic nie ma z tego co wiem, tzn chyba tylko boks i kolega mówił, że trener się wypalił zawodowo.Jeśli chcesz ćwiczyć w fajnej atmosferze to zapraszam do mma lions Gdynia.Wpisz to w wyszukiwarce i Ci wyskoczy.Masz tam sam parter, stójke i MMA.
Szkoda, że w Gdańsku nie ma klubu, który prowadzi zajęcia o późniejszej godz dla nie zaawansowanych np. o 20 albo nawet 20:30 i nie tylko 2x w tygodniu.
kto jest trenerem w MMA lions ? i ile macie osób średnio na treningu ? Patrzyłeś w Vataha tam ponoc jest dobre Bjj
Patrzylem w Vatah, ale skoro pasuje mi tylko 1x w tyg a mam płacić 140zł za jakiś karnet to wielkie dzięki, albo wejściówkę 30zł.W Lions Remii i Marek są trenerami.
Widzę, że nikt mi nie pomoże.Hm..a słyszał ktoś o klubie który rano prowadzi treningi Bjj, Judo, MMA?W Sarmati kiedyś były, ale teraz się przenieśli i nie mam pojęcia.Może ktoś się orientuje?
Ok, das Forum ist also leider atermsl weiterhin geschlossen Was ffcr eine Haftung? Die Haftung ffcr die Webseite? Also, wie sieht's aus? Soll ich n richtiges Forum atermsl einrichten?
VChgzE zsemursjkvkl

Inne tematy z forum Sport

Karnet do oddania (4 odpowiedzi)

Odstapie karnet na silownie Zdrowit. Na 9 miesięcy cena 139 zł. Wykorzystano 3 miesiące. Umowa...

Partnera do gry w badmintona (6 odpowiedzi)

Szukam partnera do gry w badmintona.

Bieganie zimą (25 odpowiedzi)

Witam szukam chętnych na wspólne bieganie raczej amatorów :-). Najlepiej z okolic Nałkowskiej,...

do góry