Widok
Browar Gdański
Inwestycja zrealizowana została na terenie dawnego browaru we Wrzeszczu. Obszar browaru przekształcony został w kompleks biurowo-usługowo-handlowy. Zaplanowano tu również kompleks (w dużej mierze ulokowany w części podziemnej) kulturalno-rozrywkowy o nazwie Browar Kulturalny. Powstać tam ma m.in. sala koncertowa, lokale gastronomiczne.
Lokalizacja w sercu Wrzeszcza gwarantuje łatwe dotarcie nie tylko do bogatej oferty sklepów, ale również obiektów kulturalnych i rozrywki. Ponadto w bliskim ...
więcej o inwestycji
więcej o inwestycji
- lokalizacja, lokalizacja, lokalizacja
- o wiele lepszy dojazd niz do osiedli w Górnym Wrzeszczu (oczywiście generalizuję ale wydaje mi się żę więcej możliwości dojazdu w Gdyni i Gdańska Gł.
- bardzo blisko kolejki
- w okolicy zadbany park
- dość ładnie wygląda to na wizualizacjach
- jednak sporo mieszkań jest wyprzedanych, więc możę jednak ludzi ta cena za bardzo nie odstrasza....
- o wiele lepszy dojazd niz do osiedli w Górnym Wrzeszczu (oczywiście generalizuję ale wydaje mi się żę więcej możliwości dojazdu w Gdyni i Gdańska Gł.
- bardzo blisko kolejki
- w okolicy zadbany park
- dość ładnie wygląda to na wizualizacjach
- jednak sporo mieszkań jest wyprzedanych, więc możę jednak ludzi ta cena za bardzo nie odstrasza....
Beznadziejna inwestycja do zamieszkania, do rozważenia jedynie zakup pod wynajem. Mury Galerii Metropolia za oknem i całodobowy ruch pociągów dalekobieżnych z cudownym gongiem i bełkotem pań zapowiadających odjazdy i przyjazdy - wprost urocze. Do tego ceny jak w Nowym Jorku na Manhattanie i deweloper Górski - najgorsza z możliwych opcji
Opinia jest oczywiście nieuprawniona.
Właśnie wróciłam z Browarni.
Nie słychać pociągów a tym bardziej Pan je zapowiadających .
Piękne miejsce z gustem. Oddające klimat
A ceny konkurencyjne jeżeli chodzi o starówkę czy Browar Vrrst.
A ta opinia przypomina mi bardzo sytuacje z Porto
Dla niewtajemniczonych ..
Miasto miasto w Portugalii..
Byłam z mężem w zwykłym portugalskim barze przy dworcu autobusowym w Porto i młoda para Polaków przyszła na obiad .
Nic im się nie podobało - wystrój lokalu, menu.
Ewidentnie leczyli kompleksy..
No cóż .
Kto nie zna historii browaru we Wrzeszczu ..ten nie poczuje tego klimatu.
W takim lokalu nie chodzi przecież o to czy słychać pociąg bo to nie jest Filharmonia na Ołowiance,
Tylko chodzi o to żeby napić się dobrego piwa i poczuć atmosferę minionych lat..
A to poczułam.
Miejsce rewelacyjne.
Polecam
I na pewno nie jest to bar u zwiadowcy w Pierdziszewie
Właśnie wróciłam z Browarni.
Nie słychać pociągów a tym bardziej Pan je zapowiadających .
Piękne miejsce z gustem. Oddające klimat
A ceny konkurencyjne jeżeli chodzi o starówkę czy Browar Vrrst.
A ta opinia przypomina mi bardzo sytuacje z Porto
Dla niewtajemniczonych ..
Miasto miasto w Portugalii..
Byłam z mężem w zwykłym portugalskim barze przy dworcu autobusowym w Porto i młoda para Polaków przyszła na obiad .
Nic im się nie podobało - wystrój lokalu, menu.
Ewidentnie leczyli kompleksy..
No cóż .
Kto nie zna historii browaru we Wrzeszczu ..ten nie poczuje tego klimatu.
W takim lokalu nie chodzi przecież o to czy słychać pociąg bo to nie jest Filharmonia na Ołowiance,
Tylko chodzi o to żeby napić się dobrego piwa i poczuć atmosferę minionych lat..
A to poczułam.
Miejsce rewelacyjne.
Polecam
I na pewno nie jest to bar u zwiadowcy w Pierdziszewie
Wstyd, panie Gorski
Bylam dzisiaj na niedawno wybudowanym, pieknym osiedlu w Gdyni (zaraz za Sopotem) Inwestorem jest Invest Komfort Spółka Akcyjna Sp. K. Klatki schodowe wykonane ladnie i na najwyzszym poziome.
Gosrki u nas w Browarze zakpil sobie z nabywcow. Na klatkach schodowych polozono płytki podłogowe z wyszczerbieniami w wielu miejscach. Niedociagniec pelno wszedzie. Cos okropnego ...
Gosrki u nas w Browarze zakpil sobie z nabywcow. Na klatkach schodowych polozono płytki podłogowe z wyszczerbieniami w wielu miejscach. Niedociagniec pelno wszedzie. Cos okropnego ...
Za to w nieruchomości z pierwszego etapu inwestycji wydana została zgoda wspólnoty mieszkaniowej (reprezentowanej przez dewelopera i pierwszego właściciela) na podstawie której, w budynku mieszkalnym dokonano przebudowy i zmieniono sposób użytkowania lokali na gabinety prowadzące działalność leczniczą, z których zużyte powietrze wyrzucane jest pod ziemię, a dokładnie do podziemnej hali garażowej. Pomimo, że sanepid uzgodnił takie eksperymentalne rozwiązanie bez uwag, od prawie 3 lat w hali garażowej występują uciążliwości zapachowe oraz potencjalne zagrożenie chorobotwórczymi bakteriami. Pomimo to od ponad roku sanepid nie umie przyznać się do winy, przez co od kilku dni, na osiedlu prowadzony jest protest głodowy w tej sprawie