Widok

Brudna woda

Czy macie dziś brudną wodę w kranach? U mnie jest wręcz pomarańczowa, czy może ktoś wie skąd te brudy?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
No niestety nasz kochany rząd działa w prężenie w zakresie trucia Polaków i to na każdym szczeblu. Zwiększenie pola elektromagnetycznego, zatruwanie wody, żywności po anteny 5g i lanie metali ciężkich i pestycydów nam na głowy. O pedofili i LGPT już nie wspominając
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 6

Zbiorowe zaopatrzenie w wodę i zbiorowe odprowadzanie ścieków jest zadaniem własnym gminy,
a także ma obowiązek zapewnienia należytej jakości dostarczanej wody i odprowadzanych ścieków.
Mówi o tym ustawa o zbiorowym zaopatrzeniu w wodę i zbiorowym odprowadzaniu ścieków.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Byłem w tej sprawie, grają głupków i udają że wszystko w porządku. To jest Skandal!! Woda to jeden wielki syf!!!!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Bojano

Dyżur radnych Bojano 16.05.24 biblioteka w Bojanie godz.17 (11 odpowiedzi)

#Światłowód w Bojanie! Jak już wiemy, firma Strzyżowski.Net, działająca pod marką Pomorski...

Szukam rodziny Lemke i Bieszk z Bojano lub Koleczkowo (4 odpowiedzi)

Witam, Poszukuję rodziny Lemke mojego dziadka Franciszka Lemke, jego rodzice to Feliks i...

collegium tumanum (3 odpowiedzi)

Czy wójt zwrócił nasze, mieszkańców gminy pieniądze, które przeznaczył na dyplom MBA z...

do góry