Widok

Brzezno

Brzeźno Temat dostępny też na forum:
do: Plagiat
Możesz mi przyblizyc ciutke te koncerty? Kiedy sa i gdzie i kto gra i co sie dzieje i dlaczego. Czekam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

jeziorko+kajaczki

do Tigrinho
Jestes kochanski. Dziekuje Ci serdecznie za przyblizenie sprawy z kajaczkami. Mam nadzieje, ze pogoda w sobote dopisze, bo MUSZE sie wyrwac z tego smrodu!!! Nawet na zakonczenie Jarmarku nie przyjde, bo nie chce sie przeciskac wsrod smierdzacych, klejacych sie z potu ludzi. fuuu. Nie wiem, moze pojedziemy do Przywidza. Tam znam taka wysepke, takie miejsce, o ktorym nikt nie wie. Albo pojade tam, gdzie nie bylam jeszcze.....

na temat TSI

Mam nadzieje, ze ktos, to redaguje owa strone trojmiasta zaglada czasem tu, do hyde parku. Mam po prostu cos do powiedzenia. Uwazam, ze tu powinien znalezc sie chat. Pogawedzilibysmy pewno chetnie. Mieszkamy w jednym miescie, lepiej sie spotkac. Poza tym goscie odwiedzajacy ta strone mogli by na zywo pogadac z rodzimymi gdanszczaninami. Pozadrawiam, marzy mi sie taki chat, moze to by ktos rozpatrzyl.

Chat w Trójmieście

Od TSI
Dzieki za uwagi - tez tu czasem zagladamy. Jesteśmy na etapie uruchamiania czata dla Trójmiasta - może powiecie jakie sugerujecie kanały ?
To że towarzystki to juz wiem ...

CHAT

Ja proponuje:
Polityka
Kultura
Muzyka
Gdansk
Gdynia
Sopot
Inne wiochy :) lekka przesada sorry
no to chyba starczy

chat!!!

To super, ze bedzie chat. Ale taki chat, na ktorym mozna pogadac na zywca. Proponuje: przede wszytskim ogolny, potem polityka (u nas w trojmiescie to kochany temat :-)), a takze kultura i turystyka. Ale jak wiemy, na kazdym z tych kanalow beda gadac o tym samym. Hihihi.

11.08.00 kontrola biletow 117 i 143

Zkm kontorluje bilety na trasie 117 i 143 wiec lepiej kupcie bilet ....)

JAROCIN 2000

Ludzie! Mega wazna sprawa! Sprzedam bilet na Jarocin 2000 - tak , ten sam Jarocin ! Sprawa wazna oczywiscie do jutra :-) Kontaktuj sie ze mna : 0603407717 .
Cena ? Jedyna i niepowtarzalna : 50 zl ! Czego chciec wiecej ? :-)

prosze o pomoc

Mam do Was wszystkich sprawe. Nie znam sie na tym w ogole i pragne zasiegnac rady, zanim podejme decyjzje. Chce kupic telefon komorkowy, nie jest mi niezbedny, ale sie przydaje. I teraz problem. Mam bardzo malo pieniedzy. Chce, aby byl on tani, ekonomiczny. Aby rachunki i sam zakup aparatu byly niskie. Czy kupic TAK TAK, czy z abonamentem. Boje sie abonamentow. Pomozcie, ja sie kompletnie nie znam na tym!!!!!!!! Czekam jak najszybciej.

komóra

Mira, najlepszy jest telefon służbowy, można gadać ile się chce, i nawet nie musisz sie interesować jaką masz taryfę. .i problem z głowy.

komóra

MIRA
Najlepiej jest mieć jednak abonament, wybierz droższy abonament ale żeby miał darmowe rozmowy. Jeżeli prywatnie to polecam IDEę, zwłaszcza jeżeli masz dzwonić na stacjonarne numery, jest to jakiś odłam TP SA i mają w pakiecie tańsze rozmowy ze stacjonarnymi. jeżeli rozmawiasz na prawdę sporadycznie i raczej do ciebie będą dzwonić to wybierz ERĘ - chociarz ja tak zrobiłam i po kilku mieiącach okazało się że dużo dzwonię i mam holendarne rachunki. Więc radzę IDEę

Kanary w zkm Gdynia

Uwaga dzis 11.08 na nocnych liniach akcja kanarow ZKM-u i policji, kupcie bilety

Kanary i 117

Witam . . . i stwierdzam, że w autobusie nr 117
nigdy nie było i nie będzie Kanarów :
* dlatego że się z nimi nigdy nie spotkałem
chociaż w 117 jestem prawie codziennie *

oczywiście nie ponoszę odpowiedzialności za
czyjeś mandaty. . .

autobusy i ptaszki

jak juz pisalem pedalicja ani kanarki nie chodza po autobusach linii 232 i 207 :) takze do pruszcza jezdzi sie bezpiecznie :))))

Pozdrowienia

A korzystajac z okazji chcialbym pozdrowic rodzine
babcie dziadka ( chociaz obie ich pary juz zamieszkuja m-pol) ciotki wojkow kuzynostwo matke i ojca. zeby im na zdrowie wyszlo plodzenie nowych potomkow. w koncu w polsce jest niz demograficzny

GRATKA

Ludzie kupcie dzisiaj Dziennik Baltycki.
W dodatku Hyde Park znajdziecie mnostwo ciekawych i nieciekawych informacji. W sumie dla kazdego cos milego. Jest nawet rubryka POZNAJMY SIE. Dla niewyzytych oczywiscie.
A wiec do przeczytania.

Plagiat (czego ??)

dzieki ..ale chyba sie tego nie doczekam..Lepper tak jak kazdy duzo krzyczy, ale nikogo nie slucha a juz takiej malej istotki jak knuddi to juz z pewnoscia..zostaja drogie bilety chyba ze ..poszukam gor gdzies blizej..albo rowerek. kilka dni i bede na miejscu..moze warto sprobowac..

Politycy raz jeszcze

Wiecie jaka jest roznica miedzy rzeka a politykiem ?rzeka czasami odchodzi od koryta....

Do 117 i kiepskich dowcipow

Pozdrowienia dla xtor'a - trzeba powtorzyc jechanke z soboty, zas co do dowcipow to ten o korycie jest cienki jak barszcz , wymysl cos lepszego.
Pazdrawliaju!

Hyde Park

na poczatku pelen rozpedu teraz zaczyna juz byc powolna machina ktora jedzie tylko rozpedem.
tydzien tez duzo....

tydzień

Wiecie co? Musze sie wypowiedziec w pewnej sprawie. Dzis jest poniedzialek, jutro wolne, a ja jestem w pracy. Nie mam co robic, doslownie zastoj niesamowity. Wszystko pozamykane, nawet duze delikatesy na Kartuskiej. A ja siedze w pracy. Czy nie mozna cos z tym zrobic??????????????????????????????????????????? Czy ja nie moge miec choc jednego dnia wolnego w te wakacje, pojsc na plaze, albo przejsc sie w tlumie n=po Dlugiej???? Zrobic cokolwiek. I do tego zarabiam tak malo, ze nie stec mnie nawet w polowie miesiaca, aby kupic bilet na Tine. Gdzie my mieszkamy. Kto tym rzadzi, przeciez tu, w Polsce gorzej niz w Jugoslawii. Nie stac nas na kilo cukru po 15 dniach od pensji!!!!!!!!!!!!! Pomocy, niech ktos sie tym zainteresuje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Inne tematy z forum Hydepark

Grajdołki (213 odpowiedzi)

A gdyby kiedyś mieć taki strzał, ażeby wąska grupa znawców tematu nie mogła uwierzyć w...

do góry