Widok
jeziorko+kajaczki
do Tigrinho
Jestes kochanski. Dziekuje Ci serdecznie za przyblizenie sprawy z kajaczkami. Mam nadzieje, ze pogoda w sobote dopisze, bo MUSZE sie wyrwac z tego smrodu!!! Nawet na zakonczenie Jarmarku nie przyjde, bo nie chce sie przeciskac wsrod smierdzacych, klejacych sie z potu ludzi. fuuu. Nie wiem, moze pojedziemy do Przywidza. Tam znam taka wysepke, takie miejsce, o ktorym nikt nie wie. Albo pojade tam, gdzie nie bylam jeszcze.....
Jestes kochanski. Dziekuje Ci serdecznie za przyblizenie sprawy z kajaczkami. Mam nadzieje, ze pogoda w sobote dopisze, bo MUSZE sie wyrwac z tego smrodu!!! Nawet na zakonczenie Jarmarku nie przyjde, bo nie chce sie przeciskac wsrod smierdzacych, klejacych sie z potu ludzi. fuuu. Nie wiem, moze pojedziemy do Przywidza. Tam znam taka wysepke, takie miejsce, o ktorym nikt nie wie. Albo pojade tam, gdzie nie bylam jeszcze.....
na temat TSI
Mam nadzieje, ze ktos, to redaguje owa strone trojmiasta zaglada czasem tu, do hyde parku. Mam po prostu cos do powiedzenia. Uwazam, ze tu powinien znalezc sie chat. Pogawedzilibysmy pewno chetnie. Mieszkamy w jednym miescie, lepiej sie spotkac. Poza tym goscie odwiedzajacy ta strone mogli by na zywo pogadac z rodzimymi gdanszczaninami. Pozadrawiam, marzy mi sie taki chat, moze to by ktos rozpatrzyl.
prosze o pomoc
Mam do Was wszystkich sprawe. Nie znam sie na tym w ogole i pragne zasiegnac rady, zanim podejme decyjzje. Chce kupic telefon komorkowy, nie jest mi niezbedny, ale sie przydaje. I teraz problem. Mam bardzo malo pieniedzy. Chce, aby byl on tani, ekonomiczny. Aby rachunki i sam zakup aparatu byly niskie. Czy kupic TAK TAK, czy z abonamentem. Boje sie abonamentow. Pomozcie, ja sie kompletnie nie znam na tym!!!!!!!! Czekam jak najszybciej.
komóra
MIRA
Najlepiej jest mieć jednak abonament, wybierz droższy abonament ale żeby miał darmowe rozmowy. Jeżeli prywatnie to polecam IDEę, zwłaszcza jeżeli masz dzwonić na stacjonarne numery, jest to jakiś odłam TP SA i mają w pakiecie tańsze rozmowy ze stacjonarnymi. jeżeli rozmawiasz na prawdę sporadycznie i raczej do ciebie będą dzwonić to wybierz ERĘ - chociarz ja tak zrobiłam i po kilku mieiącach okazało się że dużo dzwonię i mam holendarne rachunki. Więc radzę IDEę
Najlepiej jest mieć jednak abonament, wybierz droższy abonament ale żeby miał darmowe rozmowy. Jeżeli prywatnie to polecam IDEę, zwłaszcza jeżeli masz dzwonić na stacjonarne numery, jest to jakiś odłam TP SA i mają w pakiecie tańsze rozmowy ze stacjonarnymi. jeżeli rozmawiasz na prawdę sporadycznie i raczej do ciebie będą dzwonić to wybierz ERĘ - chociarz ja tak zrobiłam i po kilku mieiącach okazało się że dużo dzwonię i mam holendarne rachunki. Więc radzę IDEę
Plagiat (czego ??)
dzieki ..ale chyba sie tego nie doczekam..Lepper tak jak kazdy duzo krzyczy, ale nikogo nie slucha a juz takiej malej istotki jak knuddi to juz z pewnoscia..zostaja drogie bilety chyba ze ..poszukam gor gdzies blizej..albo rowerek. kilka dni i bede na miejscu..moze warto sprobowac..
tydzień
Wiecie co? Musze sie wypowiedziec w pewnej sprawie. Dzis jest poniedzialek, jutro wolne, a ja jestem w pracy. Nie mam co robic, doslownie zastoj niesamowity. Wszystko pozamykane, nawet duze delikatesy na Kartuskiej. A ja siedze w pracy. Czy nie mozna cos z tym zrobic??????????????????????????????????????????? Czy ja nie moge miec choc jednego dnia wolnego w te wakacje, pojsc na plaze, albo przejsc sie w tlumie n=po Dlugiej???? Zrobic cokolwiek. I do tego zarabiam tak malo, ze nie stec mnie nawet w polowie miesiaca, aby kupic bilet na Tine. Gdzie my mieszkamy. Kto tym rzadzi, przeciez tu, w Polsce gorzej niz w Jugoslawii. Nie stac nas na kilo cukru po 15 dniach od pensji!!!!!!!!!!!!! Pomocy, niech ktos sie tym zainteresuje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!