Widok
To drugie, choć oczywiście lepszy sprzęt jest droższy, więc statystycznie po cenie można określić jakość. Chodziło mi o to, że zdażają się rodzynki, króre na słabszym sprzęcie dotrzymują koła. Przewrotna konkluzja, kttórej miałeś się domyślić była taka, ze btwin nie może być az tak do niczego, choć to co oglądałem w decathlonie jako szosówkę wyglądało biednie.
Coś jeszcze objaśnić?
Coś jeszcze objaśnić?
Chodzi mi o jakis wielofunkcyjny rower fachowo trekking ??? wybaczcie moja wiedza rowerowa jest znikoma, mam 185 cm wzrostu i szukam czegos za ok 1200 zl takiego wiecie do miasta i delikatnie pozamiastem ten podoba mi sie najbardziej co o nim sadzicie ?http://www.decathlon.pl/hoprider-300-m-id_8307664.html
Nie bierz tego, weź coś z normalnymi przerzutkami to ma rapid fire. (obracasz rączką). IMHO wziął bym coś normalnego bo ceny są pewnie podobne. rama ~350zł + osprzęt.
Czy na pewno potrzebujesz tekking, może wystarczy cross ? zawsze to mniej masy.
Ja składałem z części i wyszło mi najlepiej ale dorzuciłem do 2000 żeby mieć na osprzęcie Deore (co też polecam).
ps. nie składałem sam zleciłem to za około 100zł (pewnie też zarobili trochę na mnie na częściach, ale uważam że tanio zapłaciłem).
Czy na pewno potrzebujesz tekking, może wystarczy cross ? zawsze to mniej masy.
Ja składałem z części i wyszło mi najlepiej ale dorzuciłem do 2000 żeby mieć na osprzęcie Deore (co też polecam).
ps. nie składałem sam zleciłem to za około 100zł (pewnie też zarobili trochę na mnie na częściach, ale uważam że tanio zapłaciłem).