Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Krzysztof Maniewski - ocena Bardzo dobra współpraca z ekipą. Wykończenie domu, roboty sporo, zakresy...
~Krzysztof Maniewski
-

ostatnia odp. 11 miesięcy temu

dodano: 6 stycznia 2024

Mieczysław - ocena Wszystkie prace wykonane bez zastrzeżeń. Dobra robota. Polecam
~Mieczysław
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 3 października 2023

Małgorzata - ocena Remont został wykonany przez Firmę Budmir profesjonalnie i fachowo,kafelki...
~Małgorzata
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 13 września 2023

Paweł - opinia wątek zamknięty Moje zlecenie zostało obsłużone przez firmę Budmir kompleksowo, włącznie z...
~Paweł
-

ostatnia odp. 3 lata temu

dodano: 29 czerwca 2021

Grażyna - opinia wątek zamknięty Firma dołożyła wszelkich starań, aby pomóc mi rozpocząć i zakończyć remont....
~Grażyna
-

dodano: 2 maja 2021

Robert - opinia wątek zamknięty Firma rzetelnie wywiązała się ze powierzonych prac. W trakcie prac wyszło...
~Robert
-

dodano: 6 kwietnia 2021

Adam - opinia wątek zamknięty Całość pracy poszła bardzo sprawnie. Jestem zadowolony w szczególności z...
~Adam
-

dodano: 28 lutego 2021

Adam - opinia wątek zamknięty Bardzo rzetelna ekipa, płytki w łazience położone szybko i taka jak należy....
~Adam
-

dodano: 28 lutego 2021

Julia - opinia wątek zamknięty Sufit podwieszany, cała elektryka i założenie halogenów wszystko zrobione na...
~Julia
-

dodano: 27 lutego 2021

Agata - opinia wątek zamknięty Remont kuchni i łazienki przebiegł bardzo kompleksowo i solidnie. Muszę...
~Agata
-

dodano: 26 lutego 2021

Agata - opinia wątek zamknięty Firma godna polecenia, zlecona robota wykonana dobrze i szybko.
~Agata
1

dodano: 24 lutego 2021

Adam - opinia wątek zamknięty Rzetelność i solidność wykonania, szybkość. Zostawiono mieszkanie czyste,...
~Adam
-

dodano: 23 lutego 2021

Barbara - opinia wątek zamknięty Serdecznie polecam firmę Budmir, podłoga położona bez zarzutu!
~Barbara
-

dodano: 31 stycznia 2021

Franek - opinia wątek zamknięty Kładli mi instalację grzewczą (podłogówka) i parkiet. Jestem bardzo...
~Franek
-

dodano: 31 stycznia 2021

Anna - opinia wątek zamknięty Podłoga pięknie wycyklinowana, wygląda jak nowa. Polecam firmę! Solidna robota
~Anna
-

dodano: 30 stycznia 2021

Grażyna - opinia wątek zamknięty Solidnie wykonana usługa, całą łazienka i kuchnia wykonane bardzo sprawnie, w...
~Grażyna
-

dodano: 20 stycznia 2021

Ewa - opinia wątek zamknięty Zdecydowanie polecam. Szybka realizacja, instalacja elektryczna położna...
~Ewa
-

dodano: 11 stycznia 2021

Antoni Dubowicz - opinia wątek zamknięty Budmir to firma, którą mogę gorąco polecić. Zakres wykonywanych u mnie prac...
~Antoni Dubowicz
-

ostatnia odp. 4 lata temu

dodano: 4 grudnia 2020

Maria Jedyna - opinia wątek zamknięty Remont wykonany perfekcyjnie. Współpraca przebiegła bez zastrzeżeń. Jestem...
~Maria Jedyna
-

ostatnia odp. 4 lata temu

dodano: 27 października 2020

Rzetelna firma wątek zamknięty Usługa kafelkowania wykonana fachowo. Bardzo szybki termin oraz ekspresowe...
~WH
-

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 19 czerwca 2019

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
93

67

wątków

do góry