Widok

Budowa Nowatorów

Witam.
Mam pytanie.
Czy ktoś orientuje się co za "hala" powstaje przy Nowatorów, jak wyjeżdżamy z Rębiechowa to po lewej stronie ?
Widzę tylko baner, że materiały dostarcza KMTB.
Z czystej ciekawości, hejterom dziękuję :)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
Ma to być hala któregoś z operatorów przesyłek kurierskich ale zapomniałem nazwy. Pozdrawiam
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
delphi...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Nie przy rondzie na Nowatorów/Budowlanych, a przy zjeździe na Starą Słowackiego.
DHL
Ja jestem zaskoczona, że wogóle pozowolono im to tam wybudować. Toż to jestścieżka podejścia samolotów (a z tego co pamiętma to są momenty że też nisko latają) i jakby przedłuzenie pasa starrtowego....
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
jak dobrze popatrzysz na mapę, to jest jednak mocno z prawej strony podejścia (patrząc od Banina). Samoloty przecinają słowackiego na tę stronę dobre 500m dalej :)

zresztą, to problem firmy, bo ubezpieczyciel im mocno zawoła za taką bliskość lotniska. A szansa na to, że coś się stanie jest taka sama, jak w dowolnym innym miejscu nad którym przelatuje samolot :)
heh... muszę spojrzeć jednak i tak mam mieszane uczucia odnośnie tej budowy:)
tak naprawdę Orlen, Satel czy TNT są bliżej osi pasa z drugiej strony na Budowlanych (gdyby przedłużyć pas, to stykałby się z krawężnikami parkingów tych firm) :)

Jadąc nowatorów jest po prostu złudzenie (przez łuk drogi), że to jest w osi pasa, ale jak się wjedzie na słowackiego, to wtedy widać, jak bardzo jest to z boku :)
dokładnie.
Nie dostal by nikt pozwolenia na budowę budynku w osi Pasa tuż przy samym lotnisku.
a jakby budował nielegalnie to by i tak już ktoś doniósł :P

Inne tematy z forum Banino

Krzyki ul. Zlota (3 odpowiedzi)

słuchajcie, średnio co dwa tygodnie w weekendy dochodzą krzyki z ul. Złotej. Taka ślepa uliczka,...

do góry