Widok

Budowa PSZOKu wstrzymana

Super że władze miasta nas posłuchały. Należy jednak podkreślić że nie jesteśmy przeciwko budowie takich obiektów - jesteśmy przeciwni ich budowie na terenach zielonych, na terenie ostab. pszoki powinny być budowane na terenach przemysłowych ewentualnie usługowych a których na Chełmie nie brakuje.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

wstrzymana...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Niestety wstrzymana i drzwi, meble stoły, dywany nadal zalegają przy wiatach smietnikowych.
Pszok miał mieć kawałek przy pętli i kauflandzie plus drugie tyle zagospodarować parkiem/ skwerkiem może połączyłoby to poniżej pętli Chełm .. jak dla mnie szkoda ze go nie ma
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 7

Myślisz,że mieszkańcy tłumnie nosiliby tam stoły,kanapy i dywany?Nawet młodzi nie mieliby dość siły,aby to zrobić. Temeble i inne graty wystawiają głównie ci,którzy kupili mieszkanie i wystawiają rzeczy po poprzednich właścicielach.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1

Płacisz za wywóz takich śmieci miej pretensje do tych którzy pomimo że otrzymują za to pieniądze tego nie robią. Ja nie mam samochodu i do PSZOKu takich śmieci nie wyniosę niezależnie czy będzie on na Chełmie czy na innym osiedlu.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2

4 tys m2 to kawałek? Niech miasto buduje Pszoki ale nie w centrum dzielnicy. Park miał powstać ale przecież miasto podkreślało że najpierw pszok a park może później. Nie rozumiem dlaczego park nie może powstać bez budowy pszoka?
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2

Inne tematy z forum Chełm

Przyjaciele? Zwierząt (3 odpowiedzi)

Myślą że dokarmiają ptaki a demoluja ich układ pokarmowy rzucając im chleb.

Kurczak z rożna - gdzie w okolicach Ujeściska? (8 odpowiedzi)

Czy jest gdzieś w okolicach (tak do kilku km) ulicy Płockiej jakiś punkt gdzie można kupić...

Galeria Chełm (3 odpowiedzi)

Czy to potwierdzone że galeria Chełm działa tylko do 31.12?

do góry