Widok
Budowa anteny na Witominie POMOCY
Chcą budować na Witominie Leśniczówce drugą antenę tzw. stację bazową telefonii komórkowej. Jedna stoi i obok ma być druga jeszcze większa a my niedługo będziemy dzwonić bez używanie telefonów komórkowych. Dramat robią co chcą a ty malutki bezbronny człowieczku zginiesz w gąszczu przepisów i pism administracyjnych. Wiem że niektórzy się na tym wzbogacą i zarobią ale niech sobie postawią pod oknem dwa nadajniki. GPEC ma wszystko gdzieś tylko KASA KASA KASA.Może jest ktoś kto może w tej sprawie pomóc. Do spółdzielni Bałtyk czynsze i to nie małe płacimy do Urzędu Miasta podatki płacimy do GPEC płacimy. TO CI WSZYSCY SIĘ OBŁOWIĄ I POWIEDZĄ ŻE TO DLA NASZEGO DOBRA ŻEBY BYŁ LEPSZY ZASIĘG. A JA DWIE ANTENY PO 20 METRÓW NA WYSOKOŚCI MOJEGO OKNA.
ZAPRASZAM MOŻE KTOŚ Z ZARZĄDU W/W INSTYTUCJI CHCIAŁBY KUPIĆ NAPRAWDĘ ŁADNE MIESZKANIE Z WIDOKIEM NA PRZECUDNE DWIE ANTENY TELEFONII KOMÓRKOWEJ.
ZAPRASZAM MOŻE KTOŚ Z ZARZĄDU W/W INSTYTUCJI CHCIAŁBY KUPIĆ NAPRAWDĘ ŁADNE MIESZKANIE Z WIDOKIEM NA PRZECUDNE DWIE ANTENY TELEFONII KOMÓRKOWEJ.
@user_13769338039
proponuje na znak protestu zebys zaprzestala uzywac telefonow komórkowych i mobilnego internetu. Żeby zwiekszyc sile protestu namawiaj rodzine,znajomych i kogo tylko się da do, zaprzestania używania komorek i wszystkiego co opiera się na technologii mobilnej.
Masz jeszcze alternatywę,mozesz się przeprowadzić do Puszczy Bialowieskiej będzie zdrowo ale niebezpiecznie bo mogą odstrzelić jeśli uznaja cie za łosia.
proponuje na znak protestu zebys zaprzestala uzywac telefonow komórkowych i mobilnego internetu. Żeby zwiekszyc sile protestu namawiaj rodzine,znajomych i kogo tylko się da do, zaprzestania używania komorek i wszystkiego co opiera się na technologii mobilnej.
Masz jeszcze alternatywę,mozesz się przeprowadzić do Puszczy Bialowieskiej będzie zdrowo ale niebezpiecznie bo mogą odstrzelić jeśli uznaja cie za łosia.