Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Z całego serca nie polecam wątek zamknięty Pokazywałam Pani Monice wiele razy zdjęcia jak ma mniej więcej wyglądać moja...
~Kasia
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 3 czerwca 2016

Serdecznie polecam wątek zamknięty Pani Monika przepięknie przyozdobiła moją suknię ślubną dodając jej blasku i...
~Kamila
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 27 kwietnia 2016

Suknia ślubna wątek zamknięty Dziś odebrałam suknię ślubną uszytą przez Panią Monikę. Suknia jest piękna,...
~Magdalena
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 22 lutego 2016

Suknia ślubna wątek zamknięty Pani Monika Łukaszewska uszyła dla mnie suknię ślubną moich marzeń. Suknia...
~Monika
-

ostatnia odp. 10 lat temu

dodano: 20 listopada 2014

sukienka wieczorowa wątek zamknięty Korzystałam z usług pani Moniki w wakacje 2013, przyniosłam projekt sukienki,...
~Mania
-

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 7 maja 2014

Zdecydowanie polecam! wątek zamknięty Szczerze polecam usługi krawieckie pani Moniki. Parę dni temu odebrałam swoją...
~Gosia
-

dodano: 14 marca 2014

Pani Monika szyje piękne sukienki! wątek zamknięty Jestem bardzo zadowolona z usługi. Otrzymałam piękną, i dopasowaną do figury...
~Ala
-

dodano: 18 listopada 2013

Polecam każdemu wątek zamknięty Obsługa naprawdę profesjonalna i miła, Jakość usługi- jestem w 100%...
~Weronika
-

dodano: 8 września 2013

POLECAM!! wątek zamknięty Pani Monika to osoba godna polecenia, uszyła mi piękną suknię ślubną taką jak...
~alina
-

dodano: 3 lipca 2013

Klientka - opinia wątek zamknięty JEST SUPER!!! Naprawdę polecam . Miła obsługa, bardzo dobra jakość, jestem w...
~Klientka
-

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 26 listopada 2012

Pani Monika lepsza niż salony:) wątek zamknięty Szczerze polecam usługi pani Moniki. Zorientowałam się, że salony mody...
~Sylwia
-

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 24 kwietnia 2012

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry