Widok
Bursztynowa Zatoka
Bursztynowa Zatoka powstanie w Letnicy – dynamicznie rozwijającej się dzielnicy Gdańska. W odległości krótkiego spaceru znajduje się Stadion Gdańsk, który ma także rozrywkowo-usługowe zaplecze z parkiem trampolin, gokartami i salą zabaw. Wiele możliwości aktywnego spędzania czasu wolnego dostarcza bliskość Zatoki Gdańskiej, plaży i terenów zielonych. W okolicy znajdują się sklepy, supermarkety ...
więcej
więcej
Rzeczywiście bloki bardzo blisko siebie. Te mieszkania które były do zaakceptowania już są sprzedane. Słaby kontakt z biurem sprzedaży. Tydzień czekałem na odpowiedź na maila i się nie doczekałem. Dzwoniłem i się nie dodzwoniłem.
Chyba teraz jak nie pofatygujeaz się do nich z walizką pieniędzy to nic nie kupisz.
Chyba teraz jak nie pofatygujeaz się do nich z walizką pieniędzy to nic nie kupisz.
Ktoś wie ile kondygnacji będzie miał budynek w kształcie litery "L". Na stronie inwestycji jest napisane cyt. "Budynki zaprojektowano o wysokości od 4 do 8 kondygnacji nadziemnych. Odstępstwem od tej zasady będzie budynek w kształcie litery L". Czyli jakie to odstępstwo? Ile pięter? Jak będzie wyższy może zasłonić całe słońce po południu. Latem parter i pierwsze piętro w budynku nr. "2" całe w cieniu od godziny 15.00 / 16.00.