Widok
Burza
Opinie do spektaklu: Burza.
Burza
libretto według dramatu Williama Szekspira
spektakl Izadory Weiss
Po projekcie "Niderlandy" Izadora Weiss powraca do Szekspira i proponuje własną adaptację Burzy opowiedzianą muzyką i tańcem przez fenomenalnych artystów BTT, wśród których pojawiły się nowe talenty z różnych stron świata. W tym spektaklu, jak zawsze, Weiss wiernie trzyma się swoich priorytetów. Najistotniejszy jest dla ...
Przejdź do spektaklu.
Burza
libretto według dramatu Williama Szekspira
spektakl Izadory Weiss
Po projekcie "Niderlandy" Izadora Weiss powraca do Szekspira i proponuje własną adaptację Burzy opowiedzianą muzyką i tańcem przez fenomenalnych artystów BTT, wśród których pojawiły się nowe talenty z różnych stron świata. W tym spektaklu, jak zawsze, Weiss wiernie trzyma się swoich priorytetów. Najistotniejszy jest dla ...
Przejdź do spektaklu.
Pani Izadora doprowadzi Operę do upadku.
To co wczoraj widziałem to wielkie dziadostwo. Co to za dziady tańczą? Ostatni sort tancerzy z zagranicy? Nie jestem znawcą ale pamiętam Święto wiosny, Sen, Six Dances i po wczorajszym występie widzę regres. Przepraszam za określenie ale nowi tancerze to łajzy, nad łajzami i ciągle te same figury taneczne, które znam na pamięć i zabawiam nimi żonę parodiując je... :) Gdzie są poprzedni tancerze??
Generalnie tragedia, że urząd marszałkowski daje kase na prywate, na moje widzi mi się pani Izadory... trzeba chyba złożyć jakąś petycję z prośbą o odwołanie bo jak tak dalej pójdzie to poziom będzie niższy niż to co prezentują w programie You can dance.
Generalnie tragedia, że urząd marszałkowski daje kase na prywate, na moje widzi mi się pani Izadory... trzeba chyba złożyć jakąś petycję z prośbą o odwołanie bo jak tak dalej pójdzie to poziom będzie niższy niż to co prezentują w programie You can dance.