Widok

Burza

Burza Temat dostępny też na forum:
Opinie do spektaklu: Burza.
Burza
libretto według dramatu Williama Szekspira

spektakl Izadory Weiss

Po projekcie "Niderlandy" Izadora Weiss powraca do Szekspira i proponuje własną adaptację Burzy opowiedzianą muzyką i tańcem przez fenomenalnych artystów BTT, wśród których pojawiły się nowe talenty z różnych stron świata. W tym spektaklu, jak zawsze, Weiss wiernie trzyma się swoich priorytetów. Najistotniejszy jest dla ...
Przejdź do spektaklu.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

BURZA- co z fabułą?

Nie zachwyciło niestety. Poza piękna muzyką oraz uzdolnionymi tancerzami,
cała fabuła była chyba zrozumiała wyłącznie dla Pani Izadory, szkoda...
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 4

Pani Izadora doprowadzi Operę do upadku.

To co wczoraj widziałem to wielkie dziadostwo. Co to za dziady tańczą? Ostatni sort tancerzy z zagranicy? Nie jestem znawcą ale pamiętam Święto wiosny, Sen, Six Dances i po wczorajszym występie widzę regres. Przepraszam za określenie ale nowi tancerze to łajzy, nad łajzami i ciągle te same figury taneczne, które znam na pamięć i zabawiam nimi żonę parodiując je... :) Gdzie są poprzedni tancerze??
Generalnie tragedia, że urząd marszałkowski daje kase na prywate, na moje widzi mi się pani Izadory... trzeba chyba złożyć jakąś petycję z prośbą o odwołanie bo jak tak dalej pójdzie to poziom będzie niższy niż to co prezentują w programie You can dance.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 7

Proszę wybaczyć, panie amatorze...

ale pisząc "dziady", obraża pan ludzi, którzy wkładają mnóstwo pasji, emocji i wysiłku w swoją pracę. Jest pan zwyczajnym chamem.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 7

Popieram petycję!!!!!!!!1
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

Mniej niż zero!

Zupełny brak wartości artystyczno-estetycznych. Brak talentu choreograficznego smaku i gustu. Czas na zmianę dyrektora Opery.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Kultura

Anatomia Ciszy (3 odpowiedzi)

Opinie do spektaklu: Anatomia Ciszy . Spektakl "Anatomia ciszy" to głęboka eksploracja...

Stosunki na szczycie (48 odpowiedzi)

Opinie do spektaklu: Stosunki na szczycie . Miłosne zagadki za nasze podatki! Sir Clive...

To tu to dom (10 odpowiedzi)

Opinie do spektaklu: To tu to dom . "To tu to dom" - - nowe przedstawienie sensoryczne pomysł i...

do góry