Widok
Buty MTB
Kupiłem w zeszłym roku buty Scott Comp, ale niestety po kilku deszczach namokły i zrobiły się z nich papcie.
Chcę kupić nowe buty, najlepiej na carbonowej podeszwie, najlepiej ściągane na linki albo zatrzaski. Chciałbym powiedzieć, że cena nie gra roli:P Ale powiedzmy że ogranicza mnie suma 600,00 zł. Słyszałem wiele o Sidi, Diadorze i Pearl Izumi. Co mi polecacie?
Chcę kupić nowe buty, najlepiej na carbonowej podeszwie, najlepiej ściągane na linki albo zatrzaski. Chciałbym powiedzieć, że cena nie gra roli:P Ale powiedzmy że ogranicza mnie suma 600,00 zł. Słyszałem wiele o Sidi, Diadorze i Pearl Izumi. Co mi polecacie?
Zauważ że te najki co miał tobiasz nie są już produkowane :) Teraz są Alpin 10\2. A co do sidi to zdania nie zmienie, są miękkie jak kupa. Oczywiście górskie, szosowe mają carbon i to już lepsze rozwiązanie.
Kuba, Lance Armstrong jeździł w nike i wygrywał z tymi co jeździli w sidi, to zdecydowanie zasługa butów :D Sam masz nike na szose więc już mnie tu nie mów że to gówno :)
Kuba, Lance Armstrong jeździł w nike i wygrywał z tymi co jeździli w sidi, to zdecydowanie zasługa butów :D Sam masz nike na szose więc już mnie tu nie mów że to gówno :)
www.trek.gd.pl
dupa tam , najki s****ki , sidi od bidy i chora diadora !
bierz shimano - nie miękną , nie się odkształcają , nie się rozłażą .
bierz shimano za 4 , 5 stuwki i z główki .
shimano - zabłyśnie rano
i w południe wyjrzy cudnie
z wieczora radość zeń spora
w nocy nikt mu nie podskoczy
jak powiedział drożdż debilju bluszcz , " shimano jest najlepsze , bo jest najtańsze i najlepsze " . he he :)
bierz shimano - nie miękną , nie się odkształcają , nie się rozłażą .
bierz shimano za 4 , 5 stuwki i z główki .
shimano - zabłyśnie rano
i w południe wyjrzy cudnie
z wieczora radość zeń spora
w nocy nikt mu nie podskoczy
jak powiedział drożdż debilju bluszcz , " shimano jest najlepsze , bo jest najtańsze i najlepsze " . he he :)
jeśli chodzi o najwyższy model shimano ( ten termo coś tam ) to jest z nim problem, bo wymaga dopasowania stopy do buta, a tak naprawde taki piec nagrzewający specjalny ma tylko Pawlak :D więc nawet jak zamówisz u nich żeby ci pocztą wysłali to raczej zdąży wystygnąć zanim wsadzicie tam stope.
Morał taki - bież najki - na zimno też wchodzą ;]
Morał taki - bież najki - na zimno też wchodzą ;]