Widok
Co to kr**** jest dietcoach ...
Sprawdziłem konto na FB.
Po dyplomie "akademii dietetycznie poprawni" - można go kupić na Gruponie za 49,90 - buahahahahahhahaha (sprawdziłem)
No pawie jak wyższe studia z wyróżnieniem :)
No przeprasza i uczestniczył Pan w konferencji, gdzie rozdawali dyplomy uczestnictwa ...
Nie mogłem się powstrzymać.
Nie chodzi o hejt, lecz o fakt że ludzie bez poprawnego wykształcenia jak znachorzy i dietetycy z bożej łaski coś ludziom wciskają za kasę, a że potem nie chudą, lub po diecie JOJO takie że hej to już inna sprawa.
To równie dobrze kuchnia TV możecie oglądać, ew Geslerową.
Sprawdziłem konto na FB.
Po dyplomie "akademii dietetycznie poprawni" - można go kupić na Gruponie za 49,90 - buahahahahahhahaha (sprawdziłem)
No pawie jak wyższe studia z wyróżnieniem :)
No przeprasza i uczestniczył Pan w konferencji, gdzie rozdawali dyplomy uczestnictwa ...
Nie mogłem się powstrzymać.
Nie chodzi o hejt, lecz o fakt że ludzie bez poprawnego wykształcenia jak znachorzy i dietetycy z bożej łaski coś ludziom wciskają za kasę, a że potem nie chudą, lub po diecie JOJO takie że hej to już inna sprawa.
To równie dobrze kuchnia TV możecie oglądać, ew Geslerową.
Chwała Bogu ze odeszla !! Pseudodietetyk nie majacy zielonego pojecia o diecie. Tylko obcina kalorie i kompletnie nie patrzyla na makro, nie znajac pojecia redukcja. Przy okazji probujac rozwalic mi uklad hormonalny proponujac przy cwiczeniach z ciezarami redukcje 1500 kcal. Smiech na sali!Mam nadzieje ze nowa osoba bedzie dietetykiem z prawdziwego zdarzenia. Obijac szerokim łukiem p. Magdalene. juz wiecej Wam powiedza trenerzy z s7 niz ona.