Widok
Byłem tam
Jako, że mieszkam bardzo niedaleko siedziby tego sklepu, postanowiłem iż skorzystam z jego usług i zakupię w nim laptopa. Wyszukałem więc na stronce swój model i poszedłem (na piechotę) do ich punktu. W zasadzie, mają dwa punkty - jeden obok drugiego - pierwszy to dzial obsługi klienta i sklep jednoczesnie, a drugi to dział wysyłkowy (wszystkie szyby zaklejone gazetami). Niestety pech/szczęście chciało, ze tego dnia akurat punkt obsługi klienta był z blizej niewyjasnionych przyczyn nieczynny. Wzbudziło to moją wstępną niechęć, ale stwierdzilem, ze pojde jeszcze do punktu wysylek. Oblepione gazetami okna, nie pozwolily mi zobaczyc czy ktos jest w srodku, wiec niesmialo zapukalem. Otworzyl jakis wkur#@$y facet i na moje pytania odnosnie sklepu i mozliwosci kupienia laptopa, powiedzial krotko, ze wszystko zalatwia sie przez internet. Na moje uwagi, ze mieszkam niedaleko i po co zamawiac przez internet, trzasnal tylko drzwiami i tyle go widzialem. To mnie skutecznie przekonalo co do rzetelności tego sklepu i całe szczęście, nie kupiłem tam NIC!!! :)
Pozdrawiam
Gedzior84
Pozdrawiam
Gedzior84
Moja ocena
SPEEDLINE R/C
kategoria: Sprzęt komputerowy
obsługa: 1
oferta: 3
promocje: 4
przystępność cen: 4
ocena ogólna: 2