Widok
Było Fajnie
Witam .Po raz pierwszy byłam w tym klubie-Dyskotece pierwszy raz ,choć mieszkam w Gdańsku od 5 lat.Moi znajomi tam często zaglądają więc i ja postanowiłam tam ze znajomą zajrzeć.Miałam okazję zawitać tam 27 Listopada .Bramkarz wytłumaczył mi grzecznie co i jak ponieważ wszędzie tego dnia na stolikach widniały kartki REZERWACJA .Byłam zaskoczona bo miałam farta i siedzieć z koleżanką przy stoliku, do końca swojej obecności w tym klubie .W klubie, fakt jest mało miejsca jak zwali się taki tłum .Klimat fajny,ludzie fajni.bramkarz miły.barmani ok,prowadzący muzykę to wada tego klubu .Przepraszam lecz muzyka się mi,nie podobała ,zbyt mało porywcza do tańca.Na to miast klimaty tego klubu odebrałam bardzo pozytywnie .Nie polecam tylko dla tego bym jak zajrzała tam raz jeszcze, było dla mnie miejsce he,he. ..A zjawię się tam jeszcze na bank .Dziękuj za fajne Andrzejki .Pozdrawiam cały klub i jego gości . P.S -wszędzie znajdzie się czarna owca zakłócająca spokój, więc drodzy ludzie zacznijmy rachunek sumienia od siebie .by było fajnie zależy od nas samych ,agresja rodzi agresję .A na prawdę można bawić się super bez Niej .Wiem, po alkoholu jesteśmy różni, więc miejmy nad tym kontrolę.
Moja ocena
Que Pasa
kategoria: Kluby, dyskoteki
obsługa: 5
klimat i wystrój: 5
przystępność cen: 2
ocena ogólna: 5
4.2
* maksymalna ocena 6