Widok

CB radio

Sam prawa jazdy nie mam :( ale mam znajomego który jest z zawodu kierowcą i on ułatwia sobie jazdę bardzo używajac CB. Zawsze się ludzie informują o tym, gdzie jest korek, lub był jakiś wypadek i korek może się stworzyć dopiero. Dzięki temu wybiera inne trasy które są puste. ;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
widać kolego nigdy nie używałeś radia CB
niestety ale radia kupują także buraki. Jeżdżę NA CB radiu już parenaście lat, kiedyś była inna kultura radiowców.
ja też jeżdzę z cb, a jak widzę wypowiedzi tych co mówią np. żeby mówić psy a nie misiaki, to aż się czytać nie chce.
Na PSY sie nie obrazaja, przynajmniej moj kumpel nie :P Ale na CB sa zdrobnienia, drozki, drzewka, sciezki, misiaczki, krokodylki itp - taki slang.
Nauczcie "misiakow" nazywać nrmalnie, jak przystało PSY.
Wszsycy tylko w du....e właziciezeby was nie zlapali
fAKT faktem ze to naprade swietny wynalazek :) jest wiele drog gdzie mozna BEZPIECZNIE niceco bardziej przyspieszyc, a przepisy na to nie pozwalaja... na szczescie zawsze sie uslyszy gdzie zalegaja misie :)
Może koleś zamontował do tego CB radia kółka i jeździ na CB.
Co się czepiasz?
:)
nie na d...pie
a jeździ się na nawigacji czy Z nawigacją? :)
Gdy zaczniesz uzywac CB to bedziesz wiedział ze mówi sie " na CB radiu"...
Jeżdzę Z CB radiem:) i wiem gdzie są korki, owszem wiem gdzie stoją misie, ale też jak dojechać do nowych miejsc w miastach, w których jeszcze nie byłam albo jak objechać tworzący się korek lub ile czasu zajmie mi przedostanie się np obok KLIFU. Nie do końca zgadzam się z tym, że ułatwia to pijanym ucieczkę od kary, bo ostatnio CB radiowcy zasugerowali, że na Jabłoniowej jechał pan pod wpływem:) Osobiście uważam, że więcej osób powinno jeździć NA CB;)
Z pozdrowieniami dla kolegów i koleżanek:)
Mówi się i pisze jeżdżę z CB radiem a nie na CB radiu .
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Ja również jeżdżę na CB i to rzecz jak najbardziej pożyteczna można dowiedzieć się gdzie stoją Misiaki Krokodyle itp.czego nie popieram to jak ostrzegają że stoją z alkomatem tego nie powinno się robić tylko trzeba tępić co jeżdzą na podwójnym gazie
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry