Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Janusz Arczuk - opinia wątek zamknięty Dobra firma polecam magada gesler Korzystałem ostatnio z ich uslug i...
~Janusz Arczuk
-

ostatnia odp. 3 lata temu

dodano: 15 października 2021

ZNIESMACZONY ! wątek zamknięty Witam przyszłych potencjalnych klientów. 17.12.2013 roku złożyłem...
~Marek Jarosławski
1

ostatnia odp. 10 lat temu

dodano: 18 stycznia 2014

godne polecenia wątek zamknięty Witam. Właśnie wczoraj byli panowie u mnie montować zabudowę przedpokoju....
~Bartek
1

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 24 lutego 2009

LIPA a nie Centrum DePe wątek zamknięty Swój kontakt z CeDePe miałem bezpośrednio w głównej siedzibie firmy w Gdańsku...
~Naiwny
1

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 26 października 2012

NIE POLECAM !!!!!!!!!!!! wątek zamknięty Schody zaczęły się już od Pani "PROJEKTANT" zupełny brak wiedzy na temat...
~KLIENTKA
-

dodano: 24 października 2012

Oszukana wątek zamknięty Witam, zostałam oszukana przez firmę CeDePe. Pomiary zostały źle wykonane a...
~Dorota
-

dodano: 26 czerwca 2012

ostrzeżenie wątek zamknięty Zamówiłem w CeDePe 3 szafy. Do szafy wykonanej z płyty nie można się...
~Michał
-

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 28 stycznia 2011

Straszna firma ,Centrum drzwi przesuwanych !!!!! wątek zamknięty Strasznie naciągają klientów i są nieterminowi .
~Oskar
-

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 14 stycznia 2011

obsługa klienta wątek zamknięty Zamówienie złożyliśmy bardzo duże: dwia zabudowy wnęk, zabudowa przedpokoju,...
~Małgorzata
1

ostatnia odp. 14 lat temu

dodano: 13 listopada 2008

obsługa klienta kuleje wątek zamknięty Właściwie są dwie obsługi klienta: najpierw Pani w biurze w Gdańsku - bardzo...
~Winicjusz
-

ostatnia odp. 16 lat temu

dodano: 14 listopada 2008

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
14

10

wątków

do góry