Widok

CH Witawa - przebudowa?

Czy ktoś się orientuje co się dzieje w Witawie obok Rossmanna? Drogeria z tego co wiem jest remontowana, ale co powstaje w miejscu, gdzie była sala zabaw, bank itp?

Słyszałem też, że miał być przebudowywany parter, tam gdzie jest kwiaciarnia, ale na razie nic się tam nie dzieje.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
rozman bedzie wiekszy na dole bank chyba a sala zabaw bedzie ale chyba inna i drozsza
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Coraz większa część centrum jest zaklejona dyktami. To musi być jakiś poważny remont. Czy ktoś wie co tam się planuje?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
na tym duzym terenie big rosmann, a agencja bankowa i kantor są w miejscu gdzie były ręczniki, fryzjer chyba będzie tam gdzie był toto-lotek, a kiosk chyba wyleciał
a będzie kącik dla galerianek ???.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

galerianki??

w Witawie jest inny rodzaj galerianek hahahahaha.

Starsze panie wiecznie przesiadujące i plotkujące :-)
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0
bleeeee :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Niemożliwe, żeby Rossmann był aż tak wielki. Na pewno jeszcze coś tam powstanie.

podobno

podobno obok rossmana ma powstać w miejsce solarium ,kiosku,fryzjera textil market czyli coś na wzór pepco.
Rossman już jest wyremontowany. Obok powstały 2 lokale. W jednym instaluje się najpewniej textil, ale co będzie w tym ogromnym lokalu między rosmanem a textilem? Czyżby ponownie sala zabaw?

Zaczął się też remont lokalu na parterze, gdzie była kwiaciarnia. Ciekawe co tu będzie.
ja słyszałam ,że placówka banku.a ile w tym prawdy to nie wiem...
Bank już działa na 1 piętrze w innym miejscu. Coś nowego powstaje też w miejscu jakiegoś salonu telefonii komórkowej. Gdyby tak jeszcze antresolę wynająć to byśmy mieli porządne centrum handlowe.
ja i tak nadal czekam na kącik galerianek
ja słyszałam ze bedzie sala zabaw Elefun :)
szkoda że kafejki już nie będzie bo zawsze tam chodziłem nie ważne czy było drożej czy nie ale za to był fajny klimat.Jak właśnie o tym dowiedziałem do mi przechodzą drgawki,
której kafejki??
Tak naprawdę to ta przebudowa nic nie dała. Jak nic nie było w tek Witawie tak nadal nic nie ma.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
a solarium jest tam nadal czy zlikwidowali?
nie ma solarium
ale kiosk wrocił! dwa kioski w obiekcie to bez sensu ,ale ja wolę ten inmedio:)
do góry