Widok

CHAMSKIE ZACHOWANIE w PHU MEBLE we Wrzeszczu .

Wczoraj 03.04 .2014 mieliśmy z mężem nieprzyjemność bycia w salonie meblowym PHU Meble przy ul. Grunwaldzkiej 219, w Gdańsku Wrzeszczu . O godz. 19 mimo ,ze byliśmy jeszcze w salonie zgaszono nam światło i zamknięto drzwi wyjściowe nie informując o tym ,że jest 19 i sklep kończy pracę , mimo ,że byliśmy przez personel widziani ,ze jeszcze tam jesteśmy .Na żądanie , aby otworzono nam drzwi , podszedł jakiś wysoki facet i z wielką łaską je otworzył, zwróciłam mu uwagę , że może należało grzecznie poinformować , że sklep kończy pracę , a nie bez słowa wyłączyć światło , bo ja nie muszę wiedzieć ,że jest już godz. 19 . Na to pan w arogancki sposób poinformował mnie , "to należy ze sobą nosić zegarek".Dla mnie takie zachowanie personelu sklepu to szczyt chamstwa i brak szacunku dla klienta. OSTRZEGAM PRZED TYM SKLEPEM , BO TAM KLIENT JEST ZŁEM KONIECZNYM .
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 12
Jak ktoś przyjeżdża do sklepu 5min przed zamknięciem i myśli, że personel w ramach kultury zostanie za friko po godzinach, to się chyba z ch ujem na głowę zamienił. Następnym razem sprawdź od której do której sklep jest czynny i noś zegarek, bo nie każdy sklep to hipermarket który przypomina o zamknięciu.
popieram tę opinię 16 nie zgadzam się z tą opinią 1
Gdy tylko zaczynam zastanawiac sie, dlaczego ludzie w Polsce pozwalaja soba tak pomiatac to zaraz znajdzie sie ktos, kto udowadnia, ze najzwyczajniej w swiecie to lubi... Powodzenia w zyciu z takim nastawieniem...
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
Rozumiem, że pomiatanie innymi jest jak najbardziej na miejscu ? Bo to przecież nie człowiek, tylko byle sprzedawca, byle cieciu, byle pielęgniarka, byle sprzątaczka.. A ja pan i władca ?
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 1
Hmmm... a skad taki wniosek?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
no oczywiście,WIELKA DAMA urażona tym że sklep kończy prace a ona właśnie w tym momencie chce tam być.są godziny otwarcia i one obowiązują.więc nie wyżywaj sie PINDO jedna na ludziach któży kończą pracę danego dnia i chcą wracać do domów i rodzin.planujesz zakupy to planuj z głową a nie psuj normalnym ludziom dnia swoim aroganckim zachowaniem
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 2
To ja pozwole sobie powtorzyc pytanie - w ktorym miejscu wyczytaliscie, ze ktos jest urazony tym, ze sklep jest zamykany tudziez tym, ze pracownicy chca isc do domu? Czytam pierwszego posta kolejny raz i tego w nim nie znajduje...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 6
do góry