Widok

CITROEN C3

prosze mpże ktoś mi pomoże ,jeżdze citroenem c3 rocznik 2008 przebieg 55 tyś.od miesiaca starsznie dużo mi pali ,prawie 14 litrów na 100km jezdziłam po kilku warsztatach auto było sparwdzane komputerowo i nikt nie potrafi mi pimóc.Na dodatek złego wskażnik na desce rozdzielczej tez wskazuje strszane rzeczy przejechałam kilka kilometrów a wskażnik pokazuje że zurzył paliwa tak jakbym przejchała 60 km sama już nie wiem co robić:( ostatnio przejechałam 59 kilomterów a zurzycie paliwa prawie 6,5 litra co robić????? moze ktoś miał podobny problem???
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Pewnie sonda lambda źle działa, o ile to silnik benzynowy.

Auto powinno byc sprawdzone pod serwisową Lexią.

Jeśli byloby zainteresowane to mozna do mnie podjechac na komputer i poszukam przyczyny.

tel. 692 226 016
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
prosze wiecej info na temt cytrynki.poj,silnika,diesel? benzyna? postaram sie pomoc,jesli nie znajdziemy przyczyny,w co watpie,usluga bedzie nieodplatna.pozdrawiam.wiecej info telefonicznie.510835939
masz zlom....
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
???????
jesteś ignorantem...
Lepiej mieć złom niż nie mieć nic :P

Inne tematy z forum Motoryzacja

Gdzie w Trójmieście warto kupić używany samochód? (38 odpowiedzi)

Tak jak w temacie. Szukam używanego i chciałbym je kupić w Trójmieście, ewentualnie okolicach....

Wynajem długoterminowy samochodu zamiast kupna (4 odpowiedzi)

Hej, zastanawiam się czemu tak wiele osób decyduje się na wynajem długoterminowy czy leasing...

pierwszy samochod (12 odpowiedzi)

czy seicento to dobry pomysł? a może polecacie coś innego, małego?

do góry