Widok

CO O TYM SĄDZiCIE ?

Maciej Wiśniewski szuka: pracowników, w: Premiumads.
Wczoraj o 12:55 Gdynia
Młodszy Specjalista d/s marketingu internetowego - poszukiwany
Cześć
Do naszego zespołu poszukujemy właśnie Ciebie. Jeżeli masz doświadczenie w reklamie internetowej, aplikuj.
Nie masz? Nie szkodzi, nauczymy Cię wszystkiego od podstaw.
Co będziesz robić:
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Rok temu to Dodałem

A Maciej teraz sobie przypomniałem o

Daj spokój Kocio przecież widać że to następny pracodawca z poprzedniej epoki gdzie musiałeś mieć pieczątkę w dowodzie od wielkiego pana że pracujesz , a wynagrodzenie to dla niego trzeciorzędna sprawa on jest panem i on wymaga oby szukał tak jak reszta albo niech se pięciu Ukrainian weźmie to może jak mu zrobią połowę tego co wymaga to zmądrzeje i zacznie konkurować w ogłoszeniach a nie szukać f...jera na kajak .
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Panie Macieju, chyba zabrakło tu "motywarora" który powoduje że potencjalnemu pracownikowi chce się gimnastykować na 3 etapach
nazywa się on "informacja o wynagrodzeniu"

To trochę tak jak z moim psem. Jak mam chrupka to chętnie spełnia wszystkie moje polecenia , stara się i merda ogonkiem. Jak mu to samo każę robić bez chrupka, to mnie jakoś olewa, nawet z kanapy się nie podniesie....
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

To prawda! Umowę o pracę podpisujemy już 1 dnia pracy, na początek na czas określony a później... Już ustalimy wspólnie.
Co do zleceń "za darmo" to nic za darmo nie ma. Nikt za "frajer" pracować nie chce ja też tego od nikogo nie wymagam.
Ale oczywiście, na rozmowie rekrutacyjnej musisz "zabłysnąć". Każda osoba w Premiumads tworzy część super zespołu. Aby z nami pracować musisz się wykazać podczas rozmowy rekrutacyjnej, która jest 3-etapowa.

Najlepsze TO że W październiku TeŻ szukał już i sierpniu

"Umowa od pierwszego dnia..." tu już śmierdzi. Na bank każą Ci wykonać jakieś zlecenie za darmo a później.......no wiesz pa pa.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Zaaplikuj, jak w ramach rekrutacji każą Tobie wykonywać jakieś zlecenia że niby chcą sprawdzić Twoją wiedzę to będziesz wiedział na czym stoisz.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

1 budować strategie reklamowe w Google AdWords
2 optymalizować już działające kampanie
3 prowadzić spotkania z Klientami - zazwyczaj on-line
4 uczestniczyć w szkoleniach
5 przygotowywać oferty handlowe
6 rozwijać się

Co oferujemy:
Umowę o pracę od 1. dnia
Pakiet szkoleń na start
Bezstresową atmosferę, daleką od "korpo"
Pracę w fajnym gronie
od 8 do 16
APLIKUJ
biuro@ premiumads.
Pamiętaj o dodaniu:
Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zawartych w aplikacji dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji (zgodnie z Ustawą z dnia 29.08.1997 roku o Ochronie Danych Osobowych; tekst jednolity: Dz.U.z 2015r., poz. 2135 z późn. zm.).

Inne tematy z forum Praca

AI w pracy i nauce ktoś jeszcze się wciągnął? (4 odpowiedzi)

Cześć! Zastanawiam się, czy tylko ja tak mam, że odkąd odkryłem narzędzia AI, to coraz częściej...

Praca jest... takie spostrzeżenia. (40 odpowiedzi)

Przeglądając oferty na naszym rynku, widać jedno. Praca jest, ale za grosze. Dominują stawki od...

do góry