Widok

CORAZ GORZEJ Z WAMI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Sieć ogólnie jak już działa to nie ma WIĘKSZYCH zastrzeżeń. Niestety ale TRAGEDIĄ są częste, trwające od kilku minut do nawet niekiedy kilkunastu godzin przerwy w komunikacji z serwerem..... Kolejnym szalenie uciążliwym i denerwującym UTRAPIENIEM jest nagminny spadek prędkości transmisji do poziomu uniemożliwiającego praktycznie korzystanie z internetu. Transmisja często spada do 6,12,200 kb co jest wielce IRYTUJĄCE i STRESUJĄCE, nie wspomnę o tym że jest to niezgodne z warunkami UMOWY..... Jestem Waszym odbiorcą internetu od samego początku jak powstała ta sieć, mieszkam na ul. Klonowicza i coraz cząściej się ZASTANAWIAM czy nie przyszedł już ten czas ażeby Wam P O D Z I Ę K O W A Ć !!!!!!!!!!!
Moja ocena
obsługa: 3

oferta: 4

jakość usług: 3

awaryjność: 2

przystępność cen: 4

ocena ogólna: 3

3.2

* maksymalna ocena 6

popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja tez nie polecam. Nagminne przerwy w tv i internecie, net zwalnia do predkosci slimaka... strony sie nie laduja. W tv pauzy w odbiorze lub calkowity brak niektorych kanalow(tvp1, tvp2) badz np weekend bez tv w ogole... Zdarzylo sie to u mnie kilkakrotnie. Reaguja z duzym opoznieniem, bardzo dlugo trzeba czekac na serwis a kiedy juz sie pojawia... niewiele sie w tej kwestii zmienia. Gdybym miala sie jeszcze raz decydowac, to na pewno nie na Limesa. Odradzam.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry