Widok
COŚ SIĘ SYPIE :/ (4x orłowo)
ALARM DLA TRÓJMIEJSKICH BIKERÓW!!!!!!!!!!!!!!!!
TOR W ORŁOWIE NA LODOWCU SIĘ SYPIE :/!!!!!!!
Wiem, że teraz jest zima i nikomu się zabardzo nie chce kopać itd.
ale tor jest w coraz gorszym stanie.
Pierwesze dwa łuki są rozjeżdżon przez jjakiegoś typa na crossie, a ostatnia chopa się obsuneła. W krótce to samo czeka przdostatnią i pierwszą. (przedostatnia ma już obsunięty cały bok:/)
TOR W ORŁOWIE NA LODOWCU SIĘ SYPIE :/!!!!!!!
Wiem, że teraz jest zima i nikomu się zabardzo nie chce kopać itd.
ale tor jest w coraz gorszym stanie.
Pierwesze dwa łuki są rozjeżdżon przez jjakiegoś typa na crossie, a ostatnia chopa się obsuneła. W krótce to samo czeka przdostatnią i pierwszą. (przedostatnia ma już obsunięty cały bok:/)
>>DLFR<<
Niestety lodowiec jest na wymarciu. Urzędasy z Gdynii zobaczyli, że coś z tej górki da się zrobić, i ponoć mają wybudować tam tor saneczkowy..:(
Stąd pewnie zaniedbanie w dalszych pracach nad lodowcem. HCFR się nie obija, na karwinach powstaje piękny shor, czyżby konkurencja dla Gdańska? :>
Pozdro ekipa z Gdynii
Stąd pewnie zaniedbanie w dalszych pracach nad lodowcem. HCFR się nie obija, na karwinach powstaje piękny shor, czyżby konkurencja dla Gdańska? :>
Pozdro ekipa z Gdynii
Lodowcec wcale na wymrciu nie jest tylko poprostu jak widać się niektórym znudził;/ Ja tam dziś byłem z ekipą i smigaliśmy se na czas:p
(28'92" Mój czas:p)
A jakieś 3 dni temu przyszedł tam jakiś gość (chyba urzędnik) i powiedział, że on ma zamiar pomóc w zalegalizowaniu tego toru:) Był z jakąś większą ekipą chyba też urzędników i se tor ogladali:P
Tutaj proźba do ludzi z HCFR'u o dalsze działanie w sprawie zalegalizowania tej miejscówki. Przecież drabinki to nie to samo co tor do DS czy 4x.
(28'92" Mój czas:p)
A jakieś 3 dni temu przyszedł tam jakiś gość (chyba urzędnik) i powiedział, że on ma zamiar pomóc w zalegalizowaniu tego toru:) Był z jakąś większą ekipą chyba też urzędników i se tor ogladali:P
Tutaj proźba do ludzi z HCFR'u o dalsze działanie w sprawie zalegalizowania tej miejscówki. Przecież drabinki to nie to samo co tor do DS czy 4x.
>>DLFR<<
" Re: COŚ SIĘ SYPIE :/ (4x orłowo)
Autor: RAF 30-12-2003 17:51 wyślij odpowiedź
W sumie nie można zrzucać całej winy na HCFR sami musimy coś zrobic z tym torem:) jak tylko przyjda pierwsze ciepłe dni wpadniemy tam z łopatami z całą ekipą z DLFR :P
Mam tylko gorącą prośbe do HCFR o nie pozostawienie tej sprawy z zalegalizowaniem toru:/
A nawet jeśli go nie zalegalizują to miejmy nadzieje ze nie bedzie kasy na jego zagospodarowanie:P
ZAWSZE MOŻNA STRAJKOWAĆ :D I OKUPOWAĆ TOR :p
>>DLFR<< "
-tutaj napisałem:D sory ze nie walnąłem tego jako odpowiedzi na twojego posta.
Pozdro:) i mam nadzieje doz zobaczenia na LODOWCU;)
Autor: RAF 30-12-2003 17:51 wyślij odpowiedź
W sumie nie można zrzucać całej winy na HCFR sami musimy coś zrobic z tym torem:) jak tylko przyjda pierwsze ciepłe dni wpadniemy tam z łopatami z całą ekipą z DLFR :P
Mam tylko gorącą prośbe do HCFR o nie pozostawienie tej sprawy z zalegalizowaniem toru:/
A nawet jeśli go nie zalegalizują to miejmy nadzieje ze nie bedzie kasy na jego zagospodarowanie:P
>>DLFR<< "
-tutaj napisałem:D sory ze nie walnąłem tego jako odpowiedzi na twojego posta.
Pozdro:) i mam nadzieje doz zobaczenia na LODOWCU;)
>>DLFR<<
>>DLFR<<