Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Serwis Iphone - świetnie! wątek zamknięty Bardzo polecam serwis CTB Poland. Nie dość, że naprawili mi iPhone w...
~Piotrek
1

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 18 marca 2014

Reklamują się jako serwis APPLE... wątek zamknięty ale z tą firma mają nie wiele wspólnego, właściwie to nie mają nic wspólnego...
~Carla
1

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 26 listopada 2014

Super obsługa i naprawde szybie ksero wątek zamknięty Miałam do wydruku swoją prace doktorską nie małych rozmiarów bo 460 stron do...
~Sylwia
-

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 29 sierpnia 2012

Karolina - opinia wątek zamknięty Naprawdę polecam ten serwis. Bardzo miły Pan w godzinkę i za grosze naprawił...
~Karolina
-

dodano: 10 marca 2012

Kubki z nadrukiem i poszewki wątek zamknięty Niedawno były walentynki więc postanowiłam mojemu miśkowi zrobić prezencik...
~Monika W
-

dodano: 8 marca 2012

nie wiem jak to robia ??????!! wątek zamknięty 10 groszy za xero..... 10 groszy za drukowanie jak to się im opłaca?? w...
~Anna
-

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 13 października 2011

Serwis laptopów wątek zamknięty Jestem bardzo zadowolona z serwisu w tej firmie szczuplutki pan serwisant...
~Aga
-

dodano: 13 września 2011

Lubisz czekac na serwis drukarki? wątek zamknięty Jeśli tak, to skorzystaj z usług CTB Gdynia.
~Piotr
-

dodano: 10 sierpnia 2011

Sprawnie, konkretnie, niezłe ceny! wątek zamknięty Kupiłam w CTB kompa, zamówienie, odbiór itp. poszło sprawnie, dostałam gotowy...
~Megs
-

dodano: 23 maja 2011

Oszuści wątek zamknięty podszywający się pod Alt-Computer. Poszedłem do nich nie wiedząc, że...
~R&B
-

dodano: 31 marca 2011

NIE POLECAM wątek zamknięty Firma oszukala mnie przy drukowaniu ulotek , zamowilem 1tys. sztuk ulotek z...
~Krzysztof
-

ostatnia odp. 14 lat temu

dodano: 18 stycznia 2011

Super wątek zamknięty Sprawnie, miła obsługa mozliwość negocjacji ceny.
~Michulka
-

ostatnia odp. 16 lat temu

dodano: 12 września 2008

zasłużony pozytyw wątek zamknięty Obsługa w pełni profesjonalna, duży wybór urządzeń używanych. Obsługa...
~Marek
-

ostatnia odp. 17 lat temu

dodano: 9 grudnia 2007

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
15

13

wątków

do góry