Widok

CURSOR (OEX Grupa OUTSOURCING EXPERTS)- czy ktoś dla nich pracował?

Witam

Mam iść na rozmowę jako hostessa, ale nic o tej firmie nie słyszałam, proszę o opinie.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
hallo
jak pójdziesz to się dowiesz.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Pracowałam za czasów studencki w weekedny na stanowisku hostessyw tej firmie by sobie dorobić do pensji. Zle nie było, z tego co wiem to stawka sie tam nie zmienia od dłuższego czasu. 8zł na reke.
duże problemy z terminowoscią wypłat (nawet 2 miesiace). w umowie pisza o nawet dłuższym czasie - lepiej dokadnie przeczytac! nie polecam!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Wszystko spoko jesli chodzi o atmosfere itd . Babeczka która zajmuje sie rekrutacją jest miła i pomocna . Wszystko było by jak z bajki gdyby nie nieterminowe wypłty wynagrodzenia . Jestem studentką i nawet małe sumy pieniężne mają dla mnie znaczenie a już drugi miesiąc czekam na wypłate 2 stów. Niepolecam
Studentka, tylko 2 stów - co Ty z nimi zrobisz ?? Poszukaj lepiej innej pracy, choć jako hostessa możesz też nieźle zarobić (zależy tylko od ilości czasu jakim dysponujesz i jakości firm, które oferują to stanowisko).
Hej, pracowałem dla nich rok temu, umowa napisała była w taki sposób że gdyby chcieli mogliby mi nic nie zapłacić i nic nie mógłbym zrobić (ale z braku dośw i tak się zgodziłem). Na szczeście z wypłatą spóźnili się tylko ok 2tygodnie... W pracy atmosfera była bardzo ok. Ogólnie z tego co wiem z wypłatami nie ma większego problemu.

Inne tematy z forum Praca

Praca K2 Dystrybucje (33 odpowiedzi)

Czy ktoś wie co to jest warto tam iść na rozmowę ?

Czy znacie firmę Nuga Best? (11 odpowiedzi)

Jak wyglądają zarobki i godziny pracy? Czy wypłaty są na czas, czy trzeba walczyć o własne...

Własny biznes do 40 tyś zł (22 odpowiedzi)

Witam macie może jakieś pomysły na własny biznes z budżetem do 40 tyś zł ?? Myślałem nad prostym...

do góry