Widok
CUcumber
19 lutego Ogórek znów zawita do CSG. Również i tym razem czeka was całonocne rockowo-elektroniczne granie! Podobnie jak miesiąc temu, dajemy wam dwie ogromne sale:
Rock Stage:
Barney D (rock/rock&roll/60'70'/alternative/indie/polish/new wave)
Electronic Stage :
Nathanel (electro/nurave/indietronica/nudisco/electroclash/dubstep) (www.myspace.com/nathanellive)
VJ Miss Infamous ...
więcej
więcej
nie zgodze sie !!!!!!!! własnie w CSG jest lepsze zaplecze i lepszy klimat a impreza i tak jest pozbawiona komercji... chlopacy nie maja zadnego sponsora wszystko robia na własny koszt, a przy cenie 10 zł wychodza pewnie praktycznie na zero, wiec moim zdaniem trzeba przymknac n to oko, a 10 ziko nikogo nie zbawi - najwazniejszy jest klimat imprezy, zero patologii bojek i noooooormalni ludzi!! wszedzie gdzie nie pojde to malolactwo... ja tam jestem za cucumberem i trzymam kciuki, wiecej takich imprez - ba nie wiem czy widzisz ale z imprezy na impreze jest coraz wiecej ludzi!!!!!!!
Cucumber leci w dol.
Z kazdym kolejnym cucumberem poziom leci na pysk. Muzyka jest bardzo średnia, nie wiem jakim prawem określana jako "alternatywna"..? W obu salach jest duzo za glosno, naglosnienie jest Słabej jakosci.. Ceny drinkow zmieniaja sie w zaleznosci od humoru barmana, jeden dostanie za 10zl drugi za to samo musi zaplacic juz 15. Okropnie zimno, ani jednego zrodla ogrzewania co przy temperaturach na zewnatrz daje lodowke.. Radze sie cieplo ubrac przed wizyta w tym miejscu!
Ulotki
Wczoraj z ulotkami zaatakowaliśmy Gdańsk Główny. Możecie je znaleźć w takich miejscach jak:
Jadalnia Pod Zielonym Smokiem,
Arena Laser Tag,
Sklepy monopolowe koło u7,
Ferber Cafe ul.Długa,
Piwnica Krugera ul.Długa,
Większość knajpek na ul.Piwnej (balsam,babajm,KOS itd.),
Akademik ASP na ul.Piwnej,
Absinthe,
Pub Doki
Jadalnia Pod Zielonym Smokiem,
Arena Laser Tag,
Sklepy monopolowe koło u7,
Ferber Cafe ul.Długa,
Piwnica Krugera ul.Długa,
Większość knajpek na ul.Piwnej (balsam,babajm,KOS itd.),
Akademik ASP na ul.Piwnej,
Absinthe,
Pub Doki
CUcumber
19 lutego Ogórek znów zawita do CSG. Również i tym razem czeka was całonocne rockowo-elektroniczne granie! Podobnie jak miesiąc temu, dajemy wam dwie ogromne sale:
Rock Stage:
Barney D (rock/rock&roll/60'70'/alternative/indie/polish/new wave)
Electronic Stage :
Nathanel (electro/nurave/indietronica/nudisco/electroclash/dubstep) (www.myspace.com/nathanellive)
VJ Miss Infamous ...
więcej
więcej