Widok

CYMBELINE odkupie suknie

Wesele Temat dostępny też na forum:
jesli ktoras z Was bedzie miala na sprzedaz sukienke firmy cymbeline model:
E.DAYLICE , SALINE, DOUCEUR lub HOUORINE to jestem BARDZO chetna :)
slub mam miec w sierpniu, wiec jakis miesiac wczesniej musze ja miec aby moc ja delikatnie przerobic
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Witam - ja mam na sprzedaż sukienkę Mariees De Paris Model Honorine- slub mialam niedawno-także tylko dam ją do czyszczenia ale naprawde jest w idealnym stanie. Nie ma żadnych uszkodzeń, plam etc. Sukienka ma rozmiar 38(Francuski), co odpowiada polskiemu 36. Aha - co najważniejsze moja jest śnieżnobiala - innej opcji nie brałam pod uwagę.
Jeżeli jest pani zainteresowana podaje maila: tobi1@wp.pl

Pozdrawiam
w lipcu bede miec na sprzedaz Cimbeline Douceur r. 36.
ja mam buty cymbeline :)
...a potem przyjdą noce
jak psy wierne pod nasz dom...
Witam, ja jestem zainteresowana modelem Douceur a skąd Pani pochodzi??
Ja też będę miała w lipcu do sprzedania suknię Cymbeline douceur rozmiar 34-36 :)
image
image
z trojmiasta ;)
hej ja zamierzam kupic suknie daylice rozmiar 34-36 a slub bede miec 3 lipca.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
podaje adres jesli bedziesz zainteresowana: Qosia@tlen.pl
a kiedy dokladnie bedzie Pani wiedziala czy kupuje Pani ten model?? poza tym chcialabym wiedziec na jaki wzrost bedzie suknia dopasowywana i ile Pani za ta suknie by chciala
moj maila: olamordka@interia.pl
Cześć

ja mam slub 30.07.2010.
Mam zamiar kupic sukienke Daylice rozmiar 36

Bardzo chętnie ja pozniej odsprzedam
Jeslui jestes zainetersowana podaje moj mail: julia.sarnik@wp.pl

P.S. Jestem z Krakowa
Cześć, ja mam slub 21 sierpnia i też chcialabym kupić tą suknię, czy planujesz ją sprzedać??

majastaszczyk@gmail.com
Witam
zamierzam kupić suknie Cymbeline Daylice. Mam ślub w czerwcu i jestem z Warszawy.
W srodę 20-01-2010 jade do salonu podjąć ostateczną decyzję-jeśli ktoś byłby zainteresowany to prosze pisać na kanzi_83@wp.pl
Ja jestem równiez zainteresowana kupnem tej sukienki, ale interesuje mnie cena sukni w salonie. Wiecie może ile kosztuje?
Cymbeline Daylice-- ok 4000zł w salonie w Gdyni
image
Jesli jest ktos z trojmiasta to chcialby odsprzedac suknie Cymbeline Daylice rozm 36. kolor bialy prosze o kontakt na miszkowa@tlen.pl,slub mam 6 sierpnia 2010.
Ja chętnie od kogoś odkupię CYMBELINE DJERBA! rozmiar 38.
A może któraś z Was widziała w jakimś salonie coś bardzo podobnego w tym stylu :)

image

image
image
Witam mam na sprzedaż po zlikwidowanym butiku we Wrocławiu :
CANTARA 2 40
BRUAND 2 40
HERTA 70 40
HAYATTE 2 40
COLIBRI 2 38
HELAIDE 70 40
BIKI 2 42
CADIZ 1 44
ECLAIRE 210 40
HARIETT 16 40
HILANGE 70 40
CARISA 2 40
CARESSE 2 40
ABIGEL 20 40
HEMELIE 2 40
COMTESSE 2 40
ERABEL 1 40
HELAISE 2 40
HELAIDA 70 40
E/BENARES 70 40
FLAMENGO 70 40
COLOMBRE 2 40
HOBY 2 40
GARBO 70 40
ANTILOP 70 42
ALEXANRIE 2 40
HARIELLE 2 40
BALLADINE 22 42
CYBELLA 70 40
AGADIR 22 40
GENEVIEVE 70 40
CLAUDEL 2 40
GANESH 70 40
EHILDA 2 40
GIGI 70 40
HARIANNE 2 40
HELEONORE 720 40
HEMME 2 40
HYMNE 2 40

2 to ecru, 40 = 36/38, 44 = 40/42

więcej informacji pod numerem 502 955 811
Chętniej odkupię AGADIR 22 40 mój adres alemisiek@wp.pl
Chętnie kupie sukienke CYMBELINE DAYLICE w kolorze białym, rozmiar 36. mam ślub 21 sierpnia. kontakt miszmasz1@o2.pl lub nr telefonu 501457448
dziwne w krakowiw 5200
Odkupię CYMBELINE DOUCER rozmiar 36

celink-a@wp.pl
image

Bardzo bardzo chętnie odkupię...
Witam, kupiłam suknię Cymbeline Douceur (rozmiar polski 38 na wzrost 173), chętnie odsprzedam, mam ślub 11 czerwca, mieszkam w Sopocie. Zainteresowane Panie proszę o kontakt: alicjanp@wp.pl
pozdrawiam serdecznie:)
W tym tygodniu będę kupować suknie Cymbeline Douceur (rozmiar 34, wzrost 170), ślub 12.06.2010, więc suknia będzie gotowa pod koniec czerwca, czy jest ktoś chętny do odkupienia? :)
Jeśli tak to proszę o kontakt: luizka@gmail.com
image
image
Hej ja mam do odsprzedania tę sukienkę, wesele miałam 22 maja 2010r. i jakoś nie mogłam się zmusić do jej sprzedaży ale kiedyś trzeba. Ja mam 165cm wzrostu ale maiłam do tego szpilki na 10cm obcasie, a wymiary to 88,60, 89 ale da się ja powiększyć lub jeszcze zmniejszyć.
Ja mam Salinkę nówkę sztukę po zlikwidowanym salonie. Sprzedam za 60% ceny salonowej
mój tel : 505435108
Będę miała do sprzedania Daylice po 26 lipca w rozmiarze 36.
Kontakt xnikax@op.pl
witam
Bede miala do odsprzedania cymbeline daylice, rozmiar 34, kolor ecru po 30.07.2010.
Jesli ktoras z Was jest zainteresowana podaje maila:
julia.sarnik@wp.pl

Hej dziewczyny,

Nie znalazłam podobnego wątku w innych miastach, a trochę mi daleko nad nasze piękne morze... Mimo wszystko czy któraś z Was ma lub będzie miała DAYLICE, CANTABE lyb DYNASTIE najpóźniej w maju? Potrzebuję na 26 czerwca, rozmiar 36 i najlepiej nie białą.
Ewentualnie mogłabym kupić i chętnie bym odsprzedała, bo 5 czy 6 tyś na raz to dla mnie trochę dużo...
Mieszkam w mazowieckim.

Pozdrawiam,
Sylwia
sylver80@o2.pl
ja mam ślub w 31 lipca i mama suknie Daylice jeśli jesteś zainteresowana podaje meila asiekierczak@op.pl
Czy ta oferta sprzedaży Daylice jest jeszcze aktualna?
Pozdrawiam
witam mama do sprzedania suknie cymbeline Dalyce rozmiar 36 kolor lekki ecru , slub mialam 31 lipca suknia jest bez uszkodzeń zainteresownych prosze o kontakt meil asiekierczak@op.pl tel. 796717178
Ja mam szytą na wzór Cymbeline http://www.fmix.pl/album/53995/34-2010-780zl/1
a nie podałam email wrazie w a.komis@o2.pl
Dziewczyny,
od daty napisania niektórych maili minęło trochę czasu, więc nie wiem które z nich są jeszcze aktualne.
Czy któraś z Was chce sprzedać Daylice 36, najchętniej ecru?
Ślub mam w październiku.
Z góry dzięki za info i pozdarwiam!
a ja bym chętnie odkupiła CYMBELINE PARIS francuskiej firmy Maries de Paris model GAELLE
ale w necie znalazłam jedną oferte w Krakowie :(
rozmiar 36 - tak sądze :)
albo jakąs kobiecą króką sukienkę
Witam, ja zamówiłam Cymbeline Douceur białą w rozmiarze 38. Mieszkam w Kielcach i po 2 października chętnie odsprzedam.
A ja będę miała po 20 sierpnia do sprzedania Cymbeline Dantec rozmiar 36 na niską kobietkę. Wzrost 157 + 6 cm obcas.
Witaj, możesz podać do siebie maila, bo ja tez byłabym zainteresowana
...chodzi mi o suknie Douceur 36 :)
Mój mail amajcherczyk@gazeta.pl :)
Ja będę sprzedawać Douceur w sierpniu, rozmiar 34, wzrost 170 + 8 cm obcas (można skrócić).
image
image
Dziewczyny, czy któraś z Was ma na JUŻ suknię DAYLICE do sprzedania? Potrzebuję na 26 czerwca, więc czasu właściwe brak :-/ Nasze wesele wypadło bardzo niespodziewanie (miało być za rok) i w żadnym salonie nie było szans, żeby uszyć jakikolwiek model z Cymbeline. Odkupiłam od dziewczyny z Warszawy model BRUAND - piękna i w ogóle nie widać, że była używana, ale przez tą Daylice spać nie mogę... Jestem w stanie kupić jeszcze jedną, tym bardziej, że pierwsza nie była nowa. Wiem, że to wariactwo, ale to w końcu jedyny dzień w życiu i tak bardzo choruję na punkcie tej kiecki...
Będę wdzięczna za info, jakby któraś jakoś szybko miała na zbyciu. Rozmiar 36, kolor najlepiej nie biały.
Pozdrawiam.
Ja będę miała na początku sierpnia do sprzedania piękną suknię Cymbeline koloru cappuccino.

marielle.3city@wp.pl
z tego co wiem to pare dziewczyn bedzie miec do sprzedania daylice chybra raozmair 36 kolor ecru. odezwij sie do tych co wcześniej pisały, ja juz pytałam i wiem ze one maja. tylko ze ja poszukuje kolor biały. no i nie wiem jak tam z data , bo tych co pytaja mają chyba wesele po czerwcu.ale warto sie zapytać. powodzenia
Mnie interesuje tylko model Daylice. Jak już pisałam, mam przygotowaną Cymbeline Bruand - model zeszłoroczny, ale na zamówienie cały czas dostępny. Też piękna i na żywo prezentuję się sto razy ładniej, niż była przedstawiona w katalogu (wcześniej nie brałam jej nawet pod uwagę). Gdyby jednak udało mi się dostać jeszcze Daylice, miałabym dwie suknie w cenie jednej :-)
W takim razie czekam dalej :-)
Daylice z tego co wiem jest w salonie w gdyni i można ten model pokazowy juz kupic, ja kupiłam nowa na wrzesień.
Jeśli nadal jesteś zainteresowana to posiadam suknię Daylice w bieli. Dostępna od zaraz tylko, że we Wrocławiu :) (w razie czego podaję maila: barbara.rafal@gmail.com) Pozdrawiam :)
Mam od zaraz do sprzedania Cymbeline DOUCEUR 36/38 (można zwężać, poszerzać - są zostawione zakładki).
Poniżej link do oferty:
http://www.suknie-wesele.pl/suknia_slubna_cymbeline_36,of2629.html

Pozdrawiam,
Magda
Czesc

Moja oferta jest aktualna:
Daylice, kolor ecru, po 30 lipca.
Rozmiar 34 (zaznaczam, ze w sklepach kupuje rozmiar 36 i dopiero przy mierzeniu w salonie okazalo sie, ze bede miala 34)
Moj mail: julia.sarnik@wp.pl

p.s. jestem z krakowa;)
Cześć,
czy Twoja oferta sprzedaży Daylice jest nadal aktualna? Chętnie odkupię, ale podaj proszę cenę jaka Cię interesuje.
Znalazłam w Lublinie za 2000, ale ma uszkodzony tren, więc odpada.
Hej,
A masz jakieś namiary na tę suknię z Lublina? Może dałoby rasę naprawić ten tren...
Witam. tak, jest. Cena to 2.500 zł. Suknia jest wyczyszczona i nie ma uszkodzeń. Jak cos, to pisz: julia.sarnik@wp.pl
Witam. Przeglądam suknie ślubne i bardzo spodobal mi sie model DOUCEUR - czy wie ktoś może ile kosztuje ta suknia nowa w salonie?
Cześć
Dziewczyny czy któras jest z Warszawy lub okolic i ma do sprzedania model daylice lub dulcinee, najlepiej w kolorze białym. Proszę o info na maila: magunia83@wp.pl .
Witam mam do odsprzedania suknię Daylice odebrałam ją z salonu 8 czerwca a ślub miałam 12 czerwca. Noszę rozmiar 36/38 - suknia jest w rozmiarze 40 - przy biodrach była zmniejszana.
Podaję maila: tomek.aneta@wp.pl - warszawa
Witam!
Sprzedam suknie Cymbeline BIKI 2009 rozmiar 36/38 więcej pod numerem telefonu 691-828-299 lub e:mail: ewelgrab@vp.pl
Częstochowa! Dziękuje
ja będę miała do sprzedania pod koniec sierpnia Damille w kolorze kości słoniowej oraz bolerko w tym samym kolorze- Tourbillon i welon, który idealnie do nich pasuje, rozmiar sukni to 38, jest piękna, wygodna, lekka i bardzo elegancka i klasyczna - jak ktoś lubi takie klimaty w sukienkach to zapraszam to większej współpracy:)
mój mail mary_1984@tlen.pl - tam odpowiem na więcej pytań:)
INFORMUJĘ, ŻE SUKIENKA JUŻ DAWNO ZOSTAŁA SPRZEDANA
Czesc
Ja mam do sprzedania daylice w kolorze ecru. Rozmiar 34 (polskie, francuskie 36), ale suknie mozna bez problemu dopasowac. Jesli jestes zaintereseowana, napisz: julia.sarnik@wp.pl
witam
mam do sprzedania daylice kolor naturalny, welon gratis
suknia była założona tylko raz i można ją przymierzyć w Opolu.
suknia na metce ma rozmiar 40, ale ja nosze 38 i jest na wzrost 164 cm.
cena 3000 zł
honoratajopa@tlen.pl
tel. 600 11 78 63
witam mam do sprzedania taką suknie o jaką ci chodzi slub miałam 31 lipca, jest wyczyszczona jesli jestes zainteresowana podaje meila asiekierczak@op.pl
Ja mam do odsprzedania suknie Dynasite rozmiar 36, nowa nie uzywana ani razu
Jestem zainteresowana suknią Cymbeline Dynastie. Czy mogłabyś skontaktować się ze mną na adres: agach_89@onet.eu lub tel. 691794601. Z góry dziękuję.
ja również jestem zainteresowana suknią Cymbeline Dynastie - prosiłabym o kontakt, informacje pod iguanaiguana@wp.pl
witam :) jestem zainteresowana kupnem sukni z salonu Cymbeline, model cybella, rozmiar 40/42/44.
podaję maila: sab21@wp.pl

Pozdrawiam :)
Ja również poszukuję sukni cymbeline, model nie jest na razie ważny:)
rozm. 36 na wzrost 160 cm + ok.6- 8 cm obcas.

Mój adres:meluzynka8@wp.pl
A ja mam do sprzedania Cymbeline Dantec rozmiar 36. Ja mam 158 wzrostu a obcas miałam ok 6 cm, myślę, że mogłaby pasować... Trzeba by było przymierzyć. Jeśli ten model się podoba to zapraszam:)
Adres mailowy: monp@op.pl
witam
zamowilam suknie Cymbeline ECOSSE, z checia odsprzedam po 9.07.2011, piszcie agakozak1986@o2.pl
dodam, ze mam 162cm wzrostu
Mam do sprzedania model Bruand, rozmiar 36 z możliwością regulacji na ok. 165 cm wzrostu plus obcas 7-9 cm, kolor ecru. Kupiona we Wrocławiu za zamówienie w zeszłym roku, w kolekcji 2011 model ECUYERE jest prawie identyczny - różnią się tylko kwiatem ozdobnym na biodrze. Suknie cudo, żadne zdjęcia nie oddają jej uroku, ja weszłam do salonu z zamiarem kupna innego modelu, wyszłam z tym :) Zapraszam do kupna, cena 2000 zł. Pozdrawiam.
witam, ja z checia odkupilabym suknie cymbeline daylice, rozmiar 38, w salonie uszycie jej kosztuje 2970zl w salonie we wroclawiu, wiec prosze o ewentualne realne ceny. jak juz wspomnialam jestem z wrocławia. moj mail to: wichuraa@gmail.com prosze o odpowiedz, pozdrawiam
oryginalna suknia w salonie kosztuje 5.400,00. nie ma znaczenia w jakim mieście. ja mam daylice rozm. 36-38. mogę ja sprzedac w połowie ceny, min. 2.500,00.
Witam , ja tez szukałam tych modeli sukienki na swoj slub, ceny orginalnych Cymbeline byly bardzo wysokie, w polskim salonie znalazlam coś podobnego, sukienka jest naprawde piekna, zapraszam do obejrzenia i chetnych do zakupu
http://forum.trojmiasto.pl/Piekna-suknia-z-kolecji-MS-Moda-Lis-szuka-nowej-wlascicielki-Goraco-zapraszam-t194858,1,11.html
Ja nadal mam na sprzedaż Douceur Cymbeline, piekna w stanie idealnym, założona tylko raz. Mój mail: amajcherczyk@gazeta.pl.
witam, bede miala do odsprzedania suknie cymbeline daylice/ espera po 09.07.2011r. rozm. 36.

kupię suknię cymbeline daylice espera

kupię suknię cymbeline daylice espera
rozmiar polski 36 francuski 38
kolor kolor - ivory

w miarę przystępnej cenie
prosze o kontakt

venezia84@o2.pl
Ja również poszukuję model cymbeline baker lub dolly 38
eli_lemka@op.pl
Witajcie,
jestem zainteresowana odkupieniem sukni Cybmeline Daylice / Espera:

kolor: najlepiej ivory, ale rozważam też biel
rozmiar 36 (max.38)
wzrost 171 + 5-7cm

W mailu proszę o info:
proponowana cena
lokalizacja gdzie można obejrzeć/przymierzyć suknię
inne dodatkowe informacje (jaki stan, która właścicielka, czy szyta czy z salonu itp.)

proszę o kontakt mailowy:
dachu_waw(małpa)o2.pl

pozdrawiam,
Agnieszka
Witam,

Mam do sprzedania nową, prosto z salonu suknię Espera w rozmiarze 36 francuskie, kolor ivory. W razie pytań prsozę o maila.

Pozdrawiam

Ula

sukniaespera@gmail.com
Witam,
a ja poszukuję na wrzesień modeli helia i hester, może któraś z Was ma
image

image
Witam cieplo,

MAM DO SPRZEDANIA ŚLICZNĄ SUKNIĘ ŚLUBNĄ FIRMY CYMBELINE MODEL BIKI W KOLORZE ŚMIETANKOWYM / ECRU.

ORYGINALNA CENA SUKNI W SALONIE - 5.500 ZŁ.
SUKNIA JEST CUDNA, W STANIE IDEALNYM, WYPRANA PROFESJONALNIE W SALONIE CYMBELINE.
ZARĘCZAM, ŻE W RZECZYWISTOŚCI SUKNIA PREZENTUJE SIĘ JESZCZE BARDZIEJ ROMANTYCZNIE.

SUKNIA JEST SUPER WYGODNA I LEKKA.
INTELIGENTA TAFTA Z JAKIEJ SUKNIA ZOSTAŁA USZYTA W OGOLE SIĘ NIE GNIECIE I NIE ‘POCI’.

DLA WIĘKSZEGO KOMFORTU W TANCU - DO SUKNI ZOSTAŁY DOSZYTE RAMIĄCZKA. (MOŻNA JE ODPRUĆ BEZ OBAWY O SUKNIĘ).
PIĘKNY TREN MOŻNA PODPIĄĆ NA CZAS WESELA.
SUKNIA JEST IDEALNIE DOPASOWANA, JEST RÓWNIEŻ MOŻLIWOŚĆ ZWĘŻENIA LUB POSZERZENIA.

SUKNIA JEST W ROZMIARZE 36/38.
MÓJ WZROST TO 170 CM + 7 CM OBCAS.

SUKNIA JEST JAK NOWA!
JESTEM JEJ PIERWSZA WLASCICIELKA.
TEN MODEL NIE JEST JUŻ DOSTĘPNY W POLSKICH SALONACH.

ISTNIEJE MOŻLIWOŚĆ NEGOCJACJI CENY.
ZAPRASZAM DO PRZYMIERZENIA SUKNI NA TERENIE POZNANIA.

KONTAKT E-MAIL: ABGRZESKOWIAK@GMAIL.COM

CHĘTNIE ODPOWIEM NA WSZYSTKIE PYTANIA LUB PODEŚLĘ ZDJĘCIA.
POZDRAWIAM SERDECZNIE,
ANIA
Witam
SZUKAM
suknie ślubna CYMBELINE Daylice
rozmiar 36
proszę o e-mail : andzelika669@wp.pl
Andzelika - wysłałam e'mail odnośnie siostry daylice - euriel.
Witam
Poszukuuje Cymbeline daylice - BIAŁA :)
andzela,
ja mam do sprzedania moja suknie slubna Espera (Daylice) w kolorze bialym (naturel), raz wlozona, po profesjonalnym czyszczeniu, na wzrost 175 cm, rozmiar 40/42. chetnie podam wiecej szczegolow na maila. pozdrowienia!
Witam
mój e-mail andzelika669@wp.pl
pozdawiam
na sprzedaż - Euriel - rozmiar 38-40, biała, cena 3.000,00 zł - do negocjacji
image

Uploaded with ImageShack.us
Witam
SZUKAM
suknie ślubna HELIA
rozmiar 36/38
proszę o e-mail : clio09@wp.pl
Mika, a nie chcialabys moze kupic Cymbeline Saline? Naprawde piekna i bardzo kobieca suknia w kolorze ecru, rozmiar 36/38. Sprzedam tanio i gratis dorzuce jeszcze dlugie kolczyki z krysztalkami Swarovskiego - pasuja do sukienki idealnie. Jak bylybs chetna, to przesle Ci na maila zdjecia sukienki na modelkach i na mnie ;) Pzdr,
Mam na sprzedaz CYMBELINE 34-36 flagowy na rok 2011 o nazwie EURIELL . Telefon 691490163 cena 1600 :)
Zapraszam do kontaktu.
Link allegro:
http://allegro.pl/show_item.php?item=2252929802
odkupię suknię Cymbeline Agadir w rozmiarze 40, szukam jej już wszędzie. Jakby ktoś miał poproszę o kontakt agatkaspost@hotmail.co.uk
W tym roku to jest już model Cymbeline Galante, ewentualnie Femea. Prosze o kontakt.

Inne tematy z forum Kupię

Biżuteria ślubna - gdzie kupić? (59 odpowiedzi)

Możecie może polecić miejsce na zakup biżuterii ślubnej, chodzi o srebro?

wydruk zaproszeń - jaka drukarnia? (24 odpowiedzi)

hej :) mam już swój pomysł i projekt zaproszeń, jaka drukarnie polecacie? w której drukują tanio...

do góry