Widok
Witam - ja mam na sprzedaż sukienkę Mariees De Paris Model Honorine- slub mialam niedawno-także tylko dam ją do czyszczenia ale naprawde jest w idealnym stanie. Nie ma żadnych uszkodzeń, plam etc. Sukienka ma rozmiar 38(Francuski), co odpowiada polskiemu 36. Aha - co najważniejsze moja jest śnieżnobiala - innej opcji nie brałam pod uwagę.
Jeżeli jest pani zainteresowana podaje maila: tobi1@wp.pl
Pozdrawiam
Jeżeli jest pani zainteresowana podaje maila: tobi1@wp.pl
Pozdrawiam
Witam mam na sprzedaż po zlikwidowanym butiku we Wrocławiu :
CANTARA 2 40
BRUAND 2 40
HERTA 70 40
HAYATTE 2 40
COLIBRI 2 38
HELAIDE 70 40
BIKI 2 42
CADIZ 1 44
ECLAIRE 210 40
HARIETT 16 40
HILANGE 70 40
CARISA 2 40
CARESSE 2 40
ABIGEL 20 40
HEMELIE 2 40
COMTESSE 2 40
ERABEL 1 40
HELAISE 2 40
HELAIDA 70 40
E/BENARES 70 40
FLAMENGO 70 40
COLOMBRE 2 40
HOBY 2 40
GARBO 70 40
ANTILOP 70 42
ALEXANRIE 2 40
HARIELLE 2 40
BALLADINE 22 42
CYBELLA 70 40
AGADIR 22 40
GENEVIEVE 70 40
CLAUDEL 2 40
GANESH 70 40
EHILDA 2 40
GIGI 70 40
HARIANNE 2 40
HELEONORE 720 40
HEMME 2 40
HYMNE 2 40
2 to ecru, 40 = 36/38, 44 = 40/42
więcej informacji pod numerem 502 955 811
CANTARA 2 40
BRUAND 2 40
HERTA 70 40
HAYATTE 2 40
COLIBRI 2 38
HELAIDE 70 40
BIKI 2 42
CADIZ 1 44
ECLAIRE 210 40
HARIETT 16 40
HILANGE 70 40
CARISA 2 40
CARESSE 2 40
ABIGEL 20 40
HEMELIE 2 40
COMTESSE 2 40
ERABEL 1 40
HELAISE 2 40
HELAIDA 70 40
E/BENARES 70 40
FLAMENGO 70 40
COLOMBRE 2 40
HOBY 2 40
GARBO 70 40
ANTILOP 70 42
ALEXANRIE 2 40
HARIELLE 2 40
BALLADINE 22 42
CYBELLA 70 40
AGADIR 22 40
GENEVIEVE 70 40
CLAUDEL 2 40
GANESH 70 40
EHILDA 2 40
GIGI 70 40
HARIANNE 2 40
HELEONORE 720 40
HEMME 2 40
HYMNE 2 40
2 to ecru, 40 = 36/38, 44 = 40/42
więcej informacji pod numerem 502 955 811
Hej dziewczyny,
Nie znalazłam podobnego wątku w innych miastach, a trochę mi daleko nad nasze piękne morze... Mimo wszystko czy któraś z Was ma lub będzie miała DAYLICE, CANTABE lyb DYNASTIE najpóźniej w maju? Potrzebuję na 26 czerwca, rozmiar 36 i najlepiej nie białą.
Ewentualnie mogłabym kupić i chętnie bym odsprzedała, bo 5 czy 6 tyś na raz to dla mnie trochę dużo...
Mieszkam w mazowieckim.
Pozdrawiam,
Sylwia
sylver80@o2.pl
Nie znalazłam podobnego wątku w innych miastach, a trochę mi daleko nad nasze piękne morze... Mimo wszystko czy któraś z Was ma lub będzie miała DAYLICE, CANTABE lyb DYNASTIE najpóźniej w maju? Potrzebuję na 26 czerwca, rozmiar 36 i najlepiej nie białą.
Ewentualnie mogłabym kupić i chętnie bym odsprzedała, bo 5 czy 6 tyś na raz to dla mnie trochę dużo...
Mieszkam w mazowieckim.
Pozdrawiam,
Sylwia
sylver80@o2.pl
Ja mam szytą na wzór Cymbeline http://www.fmix.pl/album/53995/34-2010-780zl/1
Dziewczyny, czy któraś z Was ma na JUŻ suknię DAYLICE do sprzedania? Potrzebuję na 26 czerwca, więc czasu właściwe brak :-/ Nasze wesele wypadło bardzo niespodziewanie (miało być za rok) i w żadnym salonie nie było szans, żeby uszyć jakikolwiek model z Cymbeline. Odkupiłam od dziewczyny z Warszawy model BRUAND - piękna i w ogóle nie widać, że była używana, ale przez tą Daylice spać nie mogę... Jestem w stanie kupić jeszcze jedną, tym bardziej, że pierwsza nie była nowa. Wiem, że to wariactwo, ale to w końcu jedyny dzień w życiu i tak bardzo choruję na punkcie tej kiecki...
Będę wdzięczna za info, jakby któraś jakoś szybko miała na zbyciu. Rozmiar 36, kolor najlepiej nie biały.
Pozdrawiam.
Będę wdzięczna za info, jakby któraś jakoś szybko miała na zbyciu. Rozmiar 36, kolor najlepiej nie biały.
Pozdrawiam.
z tego co wiem to pare dziewczyn bedzie miec do sprzedania daylice chybra raozmair 36 kolor ecru. odezwij sie do tych co wcześniej pisały, ja juz pytałam i wiem ze one maja. tylko ze ja poszukuje kolor biały. no i nie wiem jak tam z data , bo tych co pytaja mają chyba wesele po czerwcu.ale warto sie zapytać. powodzenia
Mnie interesuje tylko model Daylice. Jak już pisałam, mam przygotowaną Cymbeline Bruand - model zeszłoroczny, ale na zamówienie cały czas dostępny. Też piękna i na żywo prezentuję się sto razy ładniej, niż była przedstawiona w katalogu (wcześniej nie brałam jej nawet pod uwagę). Gdyby jednak udało mi się dostać jeszcze Daylice, miałabym dwie suknie w cenie jednej :-)
W takim razie czekam dalej :-)
W takim razie czekam dalej :-)
Mam od zaraz do sprzedania Cymbeline DOUCEUR 36/38 (można zwężać, poszerzać - są zostawione zakładki).
Poniżej link do oferty:
http://www.suknie-wesele.pl/suknia_slubna_cymbeline_36,of2629.html
Pozdrawiam,
Magda
Poniżej link do oferty:
http://www.suknie-wesele.pl/suknia_slubna_cymbeline_36,of2629.html
Pozdrawiam,
Magda
ja będę miała do sprzedania pod koniec sierpnia Damille w kolorze kości słoniowej oraz bolerko w tym samym kolorze- Tourbillon i welon, który idealnie do nich pasuje, rozmiar sukni to 38, jest piękna, wygodna, lekka i bardzo elegancka i klasyczna - jak ktoś lubi takie klimaty w sukienkach to zapraszam to większej współpracy:)
mój mail mary_1984@tlen.pl - tam odpowiem na więcej pytań:)
mój mail mary_1984@tlen.pl - tam odpowiem na więcej pytań:)
Mam do sprzedania model Bruand, rozmiar 36 z możliwością regulacji na ok. 165 cm wzrostu plus obcas 7-9 cm, kolor ecru. Kupiona we Wrocławiu za zamówienie w zeszłym roku, w kolekcji 2011 model ECUYERE jest prawie identyczny - różnią się tylko kwiatem ozdobnym na biodrze. Suknie cudo, żadne zdjęcia nie oddają jej uroku, ja weszłam do salonu z zamiarem kupna innego modelu, wyszłam z tym :) Zapraszam do kupna, cena 2000 zł. Pozdrawiam.
Witam , ja tez szukałam tych modeli sukienki na swoj slub, ceny orginalnych Cymbeline byly bardzo wysokie, w polskim salonie znalazlam coś podobnego, sukienka jest naprawde piekna, zapraszam do obejrzenia i chetnych do zakupu
http://forum.trojmiasto.pl/Piekna-suknia-z-kolecji-MS-Moda-Lis-szuka-nowej-wlascicielki-Goraco-zapraszam-t194858,1,11.html
http://forum.trojmiasto.pl/Piekna-suknia-z-kolecji-MS-Moda-Lis-szuka-nowej-wlascicielki-Goraco-zapraszam-t194858,1,11.html
Witajcie,
jestem zainteresowana odkupieniem sukni Cybmeline Daylice / Espera:
kolor: najlepiej ivory, ale rozważam też biel
rozmiar 36 (max.38)
wzrost 171 + 5-7cm
W mailu proszę o info:
proponowana cena
lokalizacja gdzie można obejrzeć/przymierzyć suknię
inne dodatkowe informacje (jaki stan, która właścicielka, czy szyta czy z salonu itp.)
proszę o kontakt mailowy:
dachu_waw(małpa)o2.pl
pozdrawiam,
Agnieszka
jestem zainteresowana odkupieniem sukni Cybmeline Daylice / Espera:
kolor: najlepiej ivory, ale rozważam też biel
rozmiar 36 (max.38)
wzrost 171 + 5-7cm
W mailu proszę o info:
proponowana cena
lokalizacja gdzie można obejrzeć/przymierzyć suknię
inne dodatkowe informacje (jaki stan, która właścicielka, czy szyta czy z salonu itp.)
proszę o kontakt mailowy:
dachu_waw(małpa)o2.pl
pozdrawiam,
Agnieszka
Witam cieplo,
MAM DO SPRZEDANIA ŚLICZNĄ SUKNIĘ ŚLUBNĄ FIRMY CYMBELINE MODEL BIKI W KOLORZE ŚMIETANKOWYM / ECRU.
ORYGINALNA CENA SUKNI W SALONIE - 5.500 ZŁ.
SUKNIA JEST CUDNA, W STANIE IDEALNYM, WYPRANA PROFESJONALNIE W SALONIE CYMBELINE.
ZARĘCZAM, ŻE W RZECZYWISTOŚCI SUKNIA PREZENTUJE SIĘ JESZCZE BARDZIEJ ROMANTYCZNIE.
SUKNIA JEST SUPER WYGODNA I LEKKA.
INTELIGENTA TAFTA Z JAKIEJ SUKNIA ZOSTAŁA USZYTA W OGOLE SIĘ NIE GNIECIE I NIE ‘POCI’.
DLA WIĘKSZEGO KOMFORTU W TANCU - DO SUKNI ZOSTAŁY DOSZYTE RAMIĄCZKA. (MOŻNA JE ODPRUĆ BEZ OBAWY O SUKNIĘ).
PIĘKNY TREN MOŻNA PODPIĄĆ NA CZAS WESELA.
SUKNIA JEST IDEALNIE DOPASOWANA, JEST RÓWNIEŻ MOŻLIWOŚĆ ZWĘŻENIA LUB POSZERZENIA.
SUKNIA JEST W ROZMIARZE 36/38.
MÓJ WZROST TO 170 CM + 7 CM OBCAS.
SUKNIA JEST JAK NOWA!
JESTEM JEJ PIERWSZA WLASCICIELKA.
TEN MODEL NIE JEST JUŻ DOSTĘPNY W POLSKICH SALONACH.
ISTNIEJE MOŻLIWOŚĆ NEGOCJACJI CENY.
ZAPRASZAM DO PRZYMIERZENIA SUKNI NA TERENIE POZNANIA.
KONTAKT E-MAIL: ABGRZESKOWIAK@GMAIL.COM
CHĘTNIE ODPOWIEM NA WSZYSTKIE PYTANIA LUB PODEŚLĘ ZDJĘCIA.
POZDRAWIAM SERDECZNIE,
ANIA
MAM DO SPRZEDANIA ŚLICZNĄ SUKNIĘ ŚLUBNĄ FIRMY CYMBELINE MODEL BIKI W KOLORZE ŚMIETANKOWYM / ECRU.
ORYGINALNA CENA SUKNI W SALONIE - 5.500 ZŁ.
SUKNIA JEST CUDNA, W STANIE IDEALNYM, WYPRANA PROFESJONALNIE W SALONIE CYMBELINE.
ZARĘCZAM, ŻE W RZECZYWISTOŚCI SUKNIA PREZENTUJE SIĘ JESZCZE BARDZIEJ ROMANTYCZNIE.
SUKNIA JEST SUPER WYGODNA I LEKKA.
INTELIGENTA TAFTA Z JAKIEJ SUKNIA ZOSTAŁA USZYTA W OGOLE SIĘ NIE GNIECIE I NIE ‘POCI’.
DLA WIĘKSZEGO KOMFORTU W TANCU - DO SUKNI ZOSTAŁY DOSZYTE RAMIĄCZKA. (MOŻNA JE ODPRUĆ BEZ OBAWY O SUKNIĘ).
PIĘKNY TREN MOŻNA PODPIĄĆ NA CZAS WESELA.
SUKNIA JEST IDEALNIE DOPASOWANA, JEST RÓWNIEŻ MOŻLIWOŚĆ ZWĘŻENIA LUB POSZERZENIA.
SUKNIA JEST W ROZMIARZE 36/38.
MÓJ WZROST TO 170 CM + 7 CM OBCAS.
SUKNIA JEST JAK NOWA!
JESTEM JEJ PIERWSZA WLASCICIELKA.
TEN MODEL NIE JEST JUŻ DOSTĘPNY W POLSKICH SALONACH.
ISTNIEJE MOŻLIWOŚĆ NEGOCJACJI CENY.
ZAPRASZAM DO PRZYMIERZENIA SUKNI NA TERENIE POZNANIA.
KONTAKT E-MAIL: ABGRZESKOWIAK@GMAIL.COM
CHĘTNIE ODPOWIEM NA WSZYSTKIE PYTANIA LUB PODEŚLĘ ZDJĘCIA.
POZDRAWIAM SERDECZNIE,
ANIA
na sprzedaż - Euriel - rozmiar 38-40, biała, cena 3.000,00 zł - do negocjacji

Uploaded with ImageShack.us

Uploaded with ImageShack.us
Mika, a nie chcialabys moze kupic Cymbeline Saline? Naprawde piekna i bardzo kobieca suknia w kolorze ecru, rozmiar 36/38. Sprzedam tanio i gratis dorzuce jeszcze dlugie kolczyki z krysztalkami Swarovskiego - pasuja do sukienki idealnie. Jak bylybs chetna, to przesle Ci na maila zdjecia sukienki na modelkach i na mnie ;) Pzdr,
Mam na sprzedaz CYMBELINE 34-36 flagowy na rok 2011 o nazwie EURIELL . Telefon 691490163 cena 1600 :)
Zapraszam do kontaktu.
Link allegro:
http://allegro.pl/show_item.php?item=2252929802
Zapraszam do kontaktu.
Link allegro:
http://allegro.pl/show_item.php?item=2252929802