Widok

CZY BYŁO COŚ W MEDIACH?

Po powrocie i uzupełnieniu elektrolitów przyszło na myśl pytanie: "Co będzie w telewizji/radiu/prasie na temat naszego rajdu?
I co? ja nie widziałem, nie słyszałem.
A Wy?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

NIC NIC NIC

Ja tez nic nigdzie nie słyszałem. Nawet przed Spirosem była akcja rekalmowa, a robiła to firma i chyba coś z tego miała, bo zyski były znacznie mniejsze niż z Harpa (tylko kiklakdzieisąt osób) - ale widać jak się chce to mozna. Pamiętam jak kiedyś, za dawnych czasów kilka gazet pisało o Harpaganie (gazet - nie maagzynów turystycznych itp.) a nawet relacje w radiu były jak i we wiadomosciach. Wiec co tu się dzieje??? Co z reklamą państwo organizatorzy???
Jak widac ze wzrastajacej frekfencji Harpagan nie potrzebuje dodatkowej reklamy. Chociaz chetnie jakas informacje w mediach bym zobaczyl.
W tej chwili niec nie znalazłęm, nic nie widziałęm.

BTW. Po H20 był nawet blisko 3 minutowy wywiad z jednym z uczestników TP w gdańskiej TVP :) Mam nagrane, wtedy jeszce team "I LO Sopot" :)

pozdrawiam,
Joseph, "Wszystko za WINO"
Na mecie TR człowiek podający się za Telewizję Kościerzyna (czy coś w tym rodzaju) naciągnął mnie na "parę słów do mikrofonu". Potem poszedł łapać następnych kandydatów na gwiazdy TV.
Jestem z Kościerzyny i wczoraj oglądałem wątek na teamt harpaganu, nawet był wywiad z rowerzystą, który narzekał na swoje 4 litery i twarde siodełko hehehhe
TV Kościerzyna- kablówka, nie sądze, zeby ktos to wdziuał z poza koscierzyny
pozdrawiam
Nagrywać !! :)

pozdrawiam,
Joseph, "Wszystko za WINO"
To ja byłem hehehe :) siodełko odcisnęło swoje piętno na moich 4 literach heheheh. Śmiać mi się chciało bo w niedziele nie mogłem wysiedzieć w kościele na ławce :P Pozdrowionka
Tomi