Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
enklawa we Wrzeszczu wątek zamknięty Miło jest odnaleźć takie miejsce wśród zdominowanej bankami przestrzeni....
~ana
-

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 21 czerwca 2012

Wyjątkowa książka tylko tam wątek zamknięty Poszukiwałem niszowych książek Ocalona aby mówić oraz Ocalona aby przebaczyć....
~Rysiek
-

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 12 lutego 2012

Niestety niemiło :( wątek zamknięty Wydawało się, że będzie super miejsce, w końcu we Wrzeszczu. Byłam tylko raz...
~Karolina
1

ostatnia odp. 14 lat temu

dodano: 16 sierpnia 2011

Mea - opinia wątek zamknięty Cudowne i urocze miejsce, polecam każdemu kogo męczą zatłoczone kawiarnie i...
~Mea
-

ostatnia odp. 15 lat temu

dodano: 27 listopada 2010

Kameralne miejsce wątek zamknięty Uwielbiam spędzać czas czytając i popijając herbatę w podobnych miejscach....
~Łukasz
1

dodano: 19 maja 2010

Wreszcie coś we Wrzeszczu wątek zamknięty Wspaniale, że wreszcie ktoś zabrał się za stworzenie takiego miejsca we...
~Muza
-

dodano: 29 kwietnia 2010

Wspaniałe miejsce wątek zamknięty Huraaa:) W końcu we Wrzeszczu pojawiło się miejsce do którego można się...
~Bombel
-

dodano: 17 marca 2010

Roland Topor wątek zamknięty Dla mnie Cafe Fikcja zawsze bedzie się kojarzyć z Rolandem Toporem. Od...
~massatom
-

dodano: 13 marca 2010

Fikcja i jej prawdziwa natura wątek zamknięty Ta kawiarnia jest miejscem wprowadzającym do Wrzeszcza zupełnie nową jakość,...
~Małgo
-

dodano: 8 lutego 2010

wojtek - opinia wątek zamknięty to miejsce ma specyficzny klimat. Bardzo miła obsługa, pyszna kawa, można...
~wojtek
-

dodano: 28 stycznia 2010

Same plusy! wątek zamknięty Jestem stałym gościem sopockiej Bookarni, bardzo ucieszyłem się że i we...
~Tomasz Tybulewicz
-

ostatnia odp. 16 lat temu

dodano: 14 grudnia 2009

Świetne miejsce wątek zamknięty tego we Wrzeszczu brakowało: pyszna kawa, ciasto dla łasuchów, książki dobrze...
~Ella
-

dodano: 11 grudnia 2009

W końcu jest... miejsce spotkań we Wrzeszczu wątek zamknięty Wcześniej tylko "Stacja de Luxe" była miejscem gdzie młodzi ludzie mogli...
~Jagoda
-

dodano: 10 grudnia 2009

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
15

13

wątków

do góry