Widok
Całe pomorze
Sprawdziłem tą pizzerie raz z dowózki raz z wizyty osobistej którą odbyłem ostatnio 01,06,2010 krótko z dowózki raz pizza nie dopieczona z wizyty osobistej kebap rolon co jest w menu naleśnik prosto z lodówki mieso lodowate pomyliło sie z pozycją z sałatek zwrócenie grzeczne uwagi oświatczenie ze jestem pechowym klientem. patrząc na inne opinie to statystycznie nie mogą uwierzyć....
Moja ocena
John's Pizza
kategoria: Pizzerie
obsługa: 3
menu: 2
jakość potraw: 2
klimat i wystrój: 5
przystępność cen: 1
ocena ogólna: 2
2.5
* maksymalna ocena 6
Panie Rafale. nie wiem w jakich restauracjach sie Pan stołuje ale nigdy w Polsce ani za granicą nie slyszałem o takim czymś jak "kebap rolon".
byc moze jest to nazwa tego o to dania w języku niemieckim bądz arabskim nie znam sie lecz na pewno znam się na jedzeniu i logiczne jest to ze w większosci dań w tym przypadku kebaba zawijanego w naleśniku (rock and roll) sos jak i surówki są zimne co jest duzą zaletą dania. skoro jest Pan takim pechowcem jak Pan usłyszał warto jesc dania swojej roboty. rolony czy nie rolony.
byc moze jest to nazwa tego o to dania w języku niemieckim bądz arabskim nie znam sie lecz na pewno znam się na jedzeniu i logiczne jest to ze w większosci dań w tym przypadku kebaba zawijanego w naleśniku (rock and roll) sos jak i surówki są zimne co jest duzą zaletą dania. skoro jest Pan takim pechowcem jak Pan usłyszał warto jesc dania swojej roboty. rolony czy nie rolony.
PRAWDA. JADŁEM WCZORAJ Z DOWÓZKI BEZNADZIEJA. Zamówiłem pizze i 8 skrzydełek. pizza letnia i Z WŁOSEM, skrzydła(szkoda słów) stare i spieczone na kamień kilka nie ciekawie pachniało. Osoba przyjmująca zamówienie miała czelność powiedzieć że kwota za którą zamówiłem jest za mała i że majątyle zamówień że sie nie wyrabiją STARE SKRZYDEŁKA ŚWIADCZĄ O SŁABYM RUCHU!!!