Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Cafe Racer - siedzenie na miarę wątek zamknięty Rewelacja. Wykonawstwo obicia najwyższej klasy, mucha nie siada. Siedzenie...
~TomekB
-

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 11 października 2014

Wioleta - opinia wątek zamknięty POLECAM !!!! BARDZO DOBRZE WYKONANA PRACA !!!! W PASSACIE WYGLĄDA SUPER !!!!
~Wioleta
-

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 30 sierpnia 2014

Fachowo, lecz trochę trwało wątek zamknięty Zleciłem uszycie i montaż pokrowców do BMW E91 i jestem bardzo zadowolony z...
~BECKER BMW E91
-

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 2 kwietnia 2013

~Marta
-

dodano: 1 kwietnia 2013

Skórzane fotele Suzuki Vitara wątek zamknięty Wymiana tapicerki w Suzuki Vitara z jasnego materiału na pomarańczowo siwą...
~Paweł
-

dodano: 11 marca 2013

Gorąco Polecam wątek zamknięty Zleciłem do wykonania wymianę poszycia dachu BMW E30 Cabrio. Wykonanie bardzo...
~Michał
-

dodano: 22 grudnia 2012

Obszycie kierownicy Opel Astra H wątek zamknięty Materiał i jakość wykonania na najwyższym poziomie. 100% zadowolenia....
~Paweł
-

dodano: 5 listopada 2012

Fenomenalnie zdolny FACHOWIEC wątek zamknięty Witam serdecznie. Korzystam z usług Pana Sławka po raz drugi , jakość...
~Figar77
-

ostatnia odp. 14 lat temu

dodano: 25 kwietnia 2012

naprawa siedzisk(gąbki) w seacie leonie na przednich fotelach wątek zamknięty Jakiś czas szukałem zakładu tapicerskiego, aż w końcu trafiłem do...
~szymon
-

dodano: 8 stycznia 2012

AUDI A-6 WYMIANA TAPICERKI NA SKÓRZANĄ. wątek zamknięty PO WCZEŚNIEJSZYM UMÓWIENIU TELEFONICZNYM NA ZMIANĘ CZĘŚCIOWĄ TAPICERKI/ Z...
~ROB
-

dodano: 2 stycznia 2012

Obszycie kierownicy Mercedes CLK wątek zamknięty do zakładu trafiłam z polecenia znajomego. Moja kierownica wymagała...
~Justyna
-

ostatnia odp. 15 lat temu

dodano: 30 stycznia 2011

A3 naprawa fotela wątek zamknięty podjechalem do zakladu Pana Slawka, po przedstawieniu problemu , zabral sie...
~Sylwek
-

dodano: 24 stycznia 2011

Super fachowiec!!! wątek zamknięty Zleciłem panu Sławkowi do calkowitego obszycia i wykonczenia skóra i...
~Paweł
-

dodano: 18 sierpnia 2010

BMW CABRIO - LEPIEJ OD ORGINAŁU. wątek zamknięty WYKOŃCZENIE BARDZO DOBRE. SKÓRA WYSOKIEJ JAKOŚCI, TRWAŁA A ZARAZEM MIĘKKA....
~arkadius007
-

dodano: 18 sierpnia 2010

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry