Widok

Carbón Club

Carbón Club Temat dostępny też na forum:
Opinie do spektaklu: Carbón Club.
Markeliñe, Hiszpania (Kraj Basków)
Carbón Club

"Carbón Club" opowiada historię kopalni w rytmie kabaretu. "Carbón Club" to metafora życia: Wartość przyjaźni, tragiczny zbieg okoliczności, życiowa odwaga, głębiny Ziemi, wojny, codzienne wymagania... Przede wszystkim jednak jest to hołd złożony tym anonimowym bohaterom, którzy zmarli podczas wykonywania przyzwoitej, ale trudnej pracy. Według ...
Przejdź do spektaklu.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Godny początek festiwalu

Widziałam i gorąco polecam. Spektakl zapiera dech w piersiach, dzieje się na wielu płaszczyznach i jest niesamowitym widowiskiem. Warto zobaczyć. Było magicznie :)
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 1

Spektakl bardzo dobry!

Fajną atmosferę psują niestety Janusze z piwem w ręku i paplające bez opamiętania Grażyny. Jeśli ktoś nie rozumie co się dzieje na scenie, to nie powinien opowiadać o tym dookoła. Nie ma się czym chwalić.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

Cudowne doświadczenie - zresztą jak cała feta

https://youtu.be/VZjyR-hgpL8
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Kultura

Zmiana (3 odpowiedzi)

Opinie do spektaklu: Zmiana . ZMIANA Porzucić biedę, małe miasteczko i zaściankowe myślenie....

Wszystko szwindel (12 odpowiedzi)

Opinie do spektaklu: Wszystko szwindel . "Wszystko szwindel" na podstawie libretta Marcellusa...

Kochanie, wróciłem! (3 odpowiedzi)

Opinie do spektaklu: Kochanie, wróciłem! . Zabawna opowieść o tym, że stereotypowe postrzeganie...

do góry