Widok
CZYM BLIŻEJ KOŃCA TYM SŁABSZY FILM...
Woody Allen - jego gra w tym filmie-najlepsza - teksty super! Był bardzo zabawny i wiele prawd życiowych wygłosił w lekki, frywolny sposób. Sharon Stone i Vanessa Paradis - role lekko nudne. Film generalnie świetny przez pierwsze 40 minut a potem tempo osłabło i nic nowego się nie działo..., końcówka - ostatnia scena - ciekawa.
Czy warto iść - warto, ale szału nie ma.
Czy warto iść - warto, ale szału nie ma.
Pan Allen jest tylko aktorem w tym filmie.
Reżyserem i scenarzystą jest John Turturro. Jeśli już to właśnie on mógłby sobie dać spokój i odpocząć. Niemniej jednak, film jest zdecydowanie warty obejrzenia. Bardzo subtelny i inteligentny humor w połączeniu z wyśmienitą grą aktorską Allena daje obraz, który każdemu poprawi wieczór. Polecam i Pozdrawiam, Pan Tofel.
lekka komedyjka
jak ktoś lubi Allena to wie czego się spodziewać, teksty fajne chociaż można było z samego pomysłu więcej zabawnych sytuacji wydusić...ale Fioravante nie jest zdecydowanie młodym kwiaciarzem - tak na moje oko zbliża się do 50tki, w sumie to może jeszcze młodość. Sceny romantyczne takie sobie..
Polecam
Jestem naprawdę pozytywnie zaskoczona. Spodziewałam się właśnie lekkiej komedii, ale okazało się, że to jest film o czymś więcej. Głęboko poruszyła mnie scena, w której Avigal płacze.
To jest film śmieszny, przyciągający dużą widownię, ale i obraz głęboki, mówiący o miłości i wartości seksu w tej miłości.
Naprawdę polecam.
PS Na pewno nie wszystkim się spodoba, w szczególności nie spodoba się tym, którzy filmu nie zrozumieją.
To jest film śmieszny, przyciągający dużą widownię, ale i obraz głęboki, mówiący o miłości i wartości seksu w tej miłości.
Naprawdę polecam.
PS Na pewno nie wszystkim się spodoba, w szczególności nie spodoba się tym, którzy filmu nie zrozumieją.