Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
żenada wątek zamknięty Jestem wyjątkowo niezadowolona,nie z usług,a raczej z...
~paskuda
1

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 5 stycznia 2011

USŁUGI KOSMETYCZNO-FRYZJERSKIE NA BARDZO WYSOKIM POZIOMIE. wątek zamknięty Polecam makijaż permanentny -REWELACJA ,stylizacja paznokcia...
~Megi
-

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 24 sierpnia 2012

Kompleksowo makijaż i fryzura na wesele. wątek zamknięty Sympatyczna pani, Fryzjerko-Kosmetyczka uczesała mi śliczne naturalne...
~Małgosia
-

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 7 sierpnia 2011

REWELKA wątek zamknięty Dziewczyny zawsze przemile, kapitalny klimat, chodze do Ani i Gosi od...
~Radzio !!
-

dodano: 1 czerwca 2011

Przekłuwanie uszu wątek zamknięty Witam, chcę przekłuć córci uszy. Zastanawiam się czy podejście do dzieci mają...
~niania
-

dodano: 26 stycznia 2011

POLECAM wątek zamknięty Przemiła ubsługa.Za jednym zamachem można zrobić i paznokcie i...
~Iza
-

ostatnia odp. 14 lat temu

dodano: 6 listopada 2010

Marta - opinia wątek zamknięty Przyjazna atmosfera,miła obsługa,szeroki wybór usług,dobra jakość farb do...
~Marta
-

dodano: 6 listopada 2010

Chce się wracać :) wątek zamknięty Wielokrotnie korzystałam z usług P. Gosi i P.Ani. Są to osoby, które zawsze...
~Agnieszka
-

dodano: 15 października 2010

Zadowolona klientka! wątek zamknięty Bardzo miła atmosfera, przyjemny wystrój oraz fachowa obsługa. Gorąco polecam!!!
~Jola
-

dodano: 8 października 2010

To trzeba zobaczyć wątek zamknięty Fryzjerka polecona. Jak zrobiła koka pannie młodej to od razu cała rodzina...
~Daria
-

dodano: 7 października 2010

naprawdę polecam wątek zamknięty Naprawdę polecam
~Maccel
-

dodano: 5 października 2010

BARDZO ZADOWOLONA KLIENTKA. wątek zamknięty Wielokrotnie korzystałam z usług w Cascaya .Uważam że salon różni się...
~Ewa Jszczuk
-

dodano: 18 września 2010

Najmilsza fryzjerka z jaką miałem kontakt wątek zamknięty Dla faceta zakład fryzjerski nie jest czymś szczególnym, jednak jeżeli może...
~DarSz
-

dodano: 30 kwietnia 2010

POLECAM! wątek zamknięty Miła obsługa,przyjemny klimat,róznorodnośc usług.Zagęszczanie...
~Marth
-

dodano: 10 marca 2010

Tam warto zrobić paznokcie. wątek zamknięty Super salon przemiła obsługa.U Pani Gosi robię paznokcie już 10 lat jest...
~magdalena
-

dodano: 19 lutego 2010

... - opinia wątek zamknięty Nikt nie robi paznokci lepiej niż Pani Małgosia. REWELACJA !!!
~...
-

ostatnia odp. 17 lat temu

dodano: 17 marca 2007

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
17

16

wątków

do góry