Widok

Caspian

Caspian Temat dostępny też na forum:
Opinie do imprezy: Caspian, 21 października 2008 godz. 20:00
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

hm...

... rozpiska trasy podaje, ze dzien wczesniej graja w ljubljanie wiec czarno widze ten koncert...

nie narzekaj

po Mono to pierwszy post-rockowy band takiego formatu, który zagra w Polsce. fajnie że support dadzą CSU. słyszałem ich z okazji gigu TWDY w Pradze. są dobrzy..

nie o to chodzi

chodzi o to, ze moga zwyczajnie nie dac rady dojechac do soptu po koncercie w slowenii. a co do ich 'wielkosci' to nie przesadzaj. znacznie wazniejszy i od nich i od mono jest a silver mt zion, ktory 11.10 gra we wroclawiu

a ile bilet kosztuje

czy wstęp jest wolny?

Jasne KU*** "WOLNY" A ZAPROSZENIE OFICJALNE DOSTANIESZ POCZTĄ DO DOMU !!!!!!!!!! (F**K!!!!!!!!!)

a co ma silver mt.. do rzeczy?

od nich wazniejsi byli godspeed you! current 93 i/lub.. pewnie szopen (dla przykładu). silver gra zupełnie inny rodzaj muzy - mnie z kolei o to chodziło. tak czy owak sprawka się zwaliła i nie zaliczę żadnego gigu caspiana w Polsce :-( może uda się w Budapeszcie.. a ze względu na Ciebie mam nadzieję, że jednak jakoś przemieszczą się sprawnie i zagrają jak należy. a mono? ze względu na "przesłanie" jest b. ważne i nie poruszam kwestii wrażliwości ani emocji. pozdrawiam

do qwert

nad fotką masz info o biletach :)

caspian

byłem na gigu w Budapeszcie. niesamowity koncert 8-). czy do Polski Caspian w ogóle przyjechali?

Inne tematy z forum Rozrywka

Art'em All 6 - Wielki Przegląd Prac Studenckich ASP Gdańsk (3 odpowiedzi)

wernisaż: 04.07.2026, godz. 20.00 wystawa czynna: 05.07 - 19.07.2026 miejsce: Plenum, Stocznia,...

Maryla Rodowicz (24 odpowiedzi)

To będzie wyjątkowe spotkanie z legendą polskiej piosenki, która od dekad łączy pokolenia. W...

Bezpłatne badanie kręgosłupa dla osób aktywnych zawodowo (4 odpowiedzi)

Fundacja Innowacje dla Zdrowia realizuje projekt Mniej bólu, więcej ruchu plecy gotowe na...

do góry