Widok

Cena drinków

Przy zamówieniu red bulla i mojito barman zarzuczył sobie 40pln.
Na stronie wegłu obowiazujacych cen za to zamówienie powinniśmy zapłacić 30pln.
Gratuluje barmanowi przekrętu życia:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Odpowiedź obiektu

Proszę bezpodstawnie nie oskarżać ludzi !
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
byłem barmanem pare lat :) najlepszy okres w moim zyciu. Zarabiam teraz nieźle ale w porownaniu z czasami pracy za barem to są drobne. Licząc na skróty : 50 osob w jeden wieczor razy 10 PLN + napiwki + mniej znaczy więcej (mniej alkoholu więcej lodu) daje ok 1000,00 za noc * 60 dni w sezonie + weekendy po sezonie daje jakieś 80 000 nieopodatkowanego czystego dochodu w roku. Myśłę że to nieźle :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
Ja tez pracuje w gastronomii w dobrym lokalu w SOpocie i jak widze jak piszesz takie glupoty to AZ ZAL MI CIEBIE;) jezeli Ty kreciles "wały"to przykro mi... nie znam barmana i nigdy nie znalam ktory wyciagalby po tysiac zloty za noc hehe bo gdyby tak bylo to niezlymi by sie chlopaki furami rozwozili:D i jak dla mnie to nie pracowales nigdy w zadnym pozadnym clubie bo tam barmani maja na tyle dobre stawki godzinowe ze nie musza okradac klientow:D czasy pracy za 3,50na godzine sie skonczyly...aa i wspolczuje Twojemu bylemu szefostwu...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
nie są to bezpodstawne oskarżenia... gdy byłam tam jakieś 2 dni temu, mój facet poprosił dla mnie tropikalnego drinka (oczywiście długo musieliśmy czekać aż zostaniemy zauważeni)... mój facet i ja także pracujemy za barem, więc przyglądam się mu widzę- może barman zna się na shakerowaniu, ale z miarką i alkoholem nie miał kontaktu... dostałam soczek z odrobiną likieru polanego z ręki... a za to i małego Lecha potrącili sobie 25 zeta... oboje stwierdziliśmy-porażka. -.-'
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja za to za zwykłego screwdrivera (wódka z sokiem pomarańczowym) zapłaciłem 22 zł. za ten sam drink niewiele dalej bo w Ego zapłaciłem 13 zł.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Mam pytanko czy istnieje w polsce jakikolwiek cennik z napojami drinkami cocktailami itp ?????mam bar w niemczech mam zamiar otworzyc bar w polsce ale kompletnie nie mam pojecia o cenach .
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry