Widok
Cenniki przejazdów taxi
Czy to normalne ze za ubera z Rumii na Pruszcz zapłaciłem ostatnio 190 zl?
więcej
więcej
ja odbieram dzisiaj plecak od krawcowej(salon sukien ŚluBnych dt chylonIAi) drogi wymiana zamka wczoraj zamknięte przed czasem nie wydała pokwitowania bez smsa myśli że to prezent haha zobaczymy czy jest instalacja pożarowa i czy te szmaty są łatwo palne frajerka jest ma monitoringu kiepski pomysł na kradzież haha teraz faktury skarbówka sprawdzi policja jesj gps pegasus założy ciekawe ile wytrzyma albo na wycieczkie do syrii wyśle jak tak cwana i myśli że mnie przerobi taka wdzieśczność salon sukien ślubnych chylonia 30 lat tam jest bęzie akcja jak z filmu
tema popszony pewnie głupi ekonomiści co aięo jakieśosz kuca ponoszą wiele winny kup jabko i pomidor na zupe i sprzedaj w jako deluxe myśl nie komentuj opini czetaj jak taki przypominał był bor jest sop i co same dzwony jakieś kiepskie mają kwalifikacje ile bryk juz robite jakość od kubicy co chile dzwony i szpital.. meritum lepszy od schumachera. hehe
Jeżdżę na tej trasie, elegancki polregio jedzie niecała godzinkę w cenie około 12 zł, w ciągu dnia pociągu kursują mniej więcej co pół godziny. Mimo że jeżdżę autem, na tej trasie pociąg to znacznie lepsza i szybsza opcja. Ewnetualnie dojazd skmka do centrum Gdańska i przesiadka do autobusów, jedzących do Pruszcza. Nie dziwota, że tyle zapłaciłeś, miałeś pewnie że trzy różne strefy/taryfy.