Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
zaj***sta impreza wątek zamknięty moim zdaniem zaj***scie. obsluga wspaniala, muzyka z*******a, jednym slowem...
~szymon
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 3 lutego 2018

najlepszy club w miescie to CENTRAL CLUB wątek zamknięty Ten club ma swój urok osobisty w szczególnosc.wystrój jaki przechodzi piekne...
~marcin(DJ-Bulis)
1

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 24 listopada 2017

Muzyka,Ceny,Klimat wątek zamknięty Central to super klub ceny sa dobre muzyka jak ktos lubi lata 80-90 to na...
~Ksiegowy
-

ostatnia odp. 10 lat temu

dodano: 17 maja 2014

Świetna impreza..... wątek zamknięty Hejka własnie wróciłem z Central Clubu bylem z narzeczoną klimacik zaje3isty...
~Sevi
-

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 26 października 2013

super wątek zamknięty super imprezy do rana. najlepsza obsluga polecam!!!!
~gosc
-

dodano: 19 października 2013

Jak dla mnie spoko... :) wątek zamknięty Muzyka klubowa na czasie z niezłego nagłośnienia. Ludzie narzekają na ochronę...
~Przymorze!
-

dodano: 19 października 2013

Beznadzieja wątek zamknięty Ten lokal to masakra, nie dość że śmierdzi moczem to ochrona beznadziejna,...
~Rozczarowany
1

dodano: 26 sierpnia 2013

OSTRZEGAM PRZED OCHRONA!!!! wątek zamknięty Jeżeli nie chcesz zostać pobity przez ochronę lub w najlepszym wypadku...
~przestarszony
2

dodano: 18 czerwca 2013

tomasz - opinia wątek zamknięty co wy gadacie ze ten klub ma negatywna opinie to bzdura b przyjemna obsluga...
~tomasz
-

dodano: 10 sierpnia 2013

ZAGROŻENIEM JEST OCHRONA!!! wątek zamknięty Witam, Odradzam wszystkim. Ochrona (zwłaszcza niski z tatuażami) jest...
~Zażenowani
-

dodano: 16 czerwca 2013

Beznadzieja!!!!! NIKOMU NIE POLECAM wątek zamknięty Byłam ostatnio na imprezie zamkniętej w central klubie, ochrona miała w...
~rozczarowana
-

dodano: 8 czerwca 2013

byla zawiedziona bywalczyni - opinia wątek zamknięty Porazka.Bramkarze i szatniarze zero kompetencji.Pija nie pilnuja tego co...
~byla zawiedziona bywalczyni
-

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 12 marca 2013

byla zawiedziona bywalczyni - opinia wątek zamknięty Porazka.Bramkarze i szatniarze zero kompetencji.Pija nie pilnuja tego co...
~byla zawiedziona bywalczyni
-

dodano: 12 marca 2013

Tragedia wątek zamknięty Byłem tylko raz i na pewno nie zagoszczę ponownie.Pierwszy raz spotkałem się...
~bingo
-

dodano: 15 stycznia 2013

niestety to już nie to ! wątek zamknięty Kiedyś chodziliśmy ze znajomymi ,było naprawdę fajnie, czysto ,świetna...
~Gdańszczanie
1

dodano: 29 grudnia 2011

Zajebisty Lokal wątek zamknięty Bywamy tam co weekend prawie ,klimat nie do przebicia. Szefostwo i obsługa...
~Dominisia
-

dodano: 29 października 2012

PORAŻKA ! wątek zamknięty Ja także byłem z kumplem,obsługa arogancka,wręcz chamska szczególnie taki...
~Maniek
-

dodano: 8 października 2012

fajne karaoke wątek zamknięty dzisiaj byle gosciem w central klubie podczas wieczoru karaoke.fajna...
~Franek
-

dodano: 5 lipca 2012

Dobra dyskoteka wątek zamknięty Bardzo miła atmosfera, dobra muzyka. Drinki i piwo w średniej cenie, a...
~Michał
-

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 9 kwietnia 2012

Do D..py wątek zamknięty Nie polecam niemili panowie na bramce niemiła obsługa po protu chamstwo odradzam
~Vr6
-

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 24 marca 2012

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
35

27

wątków

do góry