Widok

Centrum Dystrybucyjne Biedronka

Witam, w markecie natknąłem się na ogłoszenie w którym na stanowisko magazyniera z obsługą wózka widłowego oferują zarobki 3600-4500 brutto. Ktoś wie jak wygląda to w rzeczywistości i ile można wyciągnąć z premiami?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Witam . Jeśli to chodzi o Gdansk na Kartuskiej to wielki kit. Pracowalem tam 2 miesiące zrobiłem w pierwszym miesiącu 256 godzin moje obliczenia ich 231 czemu nie wiem ponoc (zastępstwa ) hahaha i dostałem na reke 2134, w drugim 239 moje obliczenia ich 211 wiec dostałem 1994
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 5

Moim zdaniem firma strzelałaby sobie w stopę jeśli na ogłoszeniu byłoby kłamstwo. Zakładałem że 3-4,6tys. brutto to za etat. Jeśli tyle zrobiłeś i tyle zarobiłeś to znaczy że te zarobki zawyżyli na ogłoszeniu o ponad 1000zł. To chyba jakieś jaja?
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2

Ktoś się jeszcze wypowie ?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

to ściema totalna , jak darmowe obiady , kart mulit i te paczki , oraz pomaganie rodzinnom
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 7

pitolisz tak robia obiecują złote gury a potem rolują i liczą ze ktos bedzie dalej robił bo sie zasiedział , i tu pojawia sie proglem bo wiekszosc ludzi juz ma wywalane na dziadowskie warunki pracy ,wszedzie w trójmiescie takie rotacje w firmach ze bul pały ,a robic za 1800 na reke na zleceniu to tak jak by wcale nie pracowac więc po co isc do takiej pracy dla przyjemnosci ?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

skoro tyle godzin wypracowałeś to chyba przez agencję pracowałeś więc się nie dziw ile zarobiłeś ;)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Odswiezam
Ja również :-) :-)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

I jak robił kto tam jeszcze

Ja pracuje trzeci miesiąąć w DC jako magazynier.Mam 2500zł netto za normalne godziny.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

A mógłbyś opowiedzieć na jakiej zasadzie są obliczane te zarobki . Bo w ogłoszeniach podają kwotę w przedziale - do 4600 brutto w pierwszym roku pracy.

To są kwoty podane z max premiami, jak jesteś ogarnięty i masz kondycję to spokojnie można to wyrobić ;)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

Nie ZAWSZE
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

uzasadnij
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

A ktos wie czy to prawda ze zwyklego magazyniera wysylaja w Polskę na szkolenia?

Panowie i Panie....
jeżeli macie doświadczenie w pracy w magazynach Biedronki Lindla itp. zapraszam do kontaktu. Oferuję pracę na podobnych magazynach w Hamburgu, Bremen lub Kiel, magazyny EDEKA i inne. Zespół pracowników z Polski. zapraszam do kontaktu. Umowa o pracę na warunkach polskich lub niemieckich. wypłata za wszystkie godziny pracy zakwaterowanie w pokojach 2 osobowych. kontakt do mnie praca@martship.pl
pozdrawiam
Wojciech Huk
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Praca

Stres w pracy (35 odpowiedzi)

Czy Wasza praca też jets tak stresująca jak moja? Ostatnio mam wrażenie, że kazdy zawód wiąże sie...

Ile za sprzątanie? (56 odpowiedzi)

Wiem, że taki watek się pojawiał kilka razy, ale dość dawno. Chciałbym wiedzieć, ile zapłacić za...

Życie za granicą to też nie bajka... (52 odpowiedzi)

Obserwowałam to forum jeszcze w momencie, kiedy byłam w Polsce i tak jak większość z Was...

do góry