Widok
Jest dużo prostszy o ile pomyślisz o tym przy wyborze miejsca zamieszkania.
A skoro miałeś gdzieś to, czy będziesz mógł dojechać do pracy bez korków i czy Twoje dzieci będą mogły się dostać do szkoły czy przedszkola na piechotę, to teraz bierz konsekwencje swoich decyzji na klatę, a nie tu płaczesz.
Kierowcy znowu się umówili
Kierowcy robią sobie takie flashmoby dwa razy dziennie, pięć razy w tygodniu - celowo i w porozumieniu wyjeżdżają na miasto, po to żeby je całkowicie zablokować, po to żeby manifestować w ten sposób jakieś swoje idee.
Ale jaki wrzask i krzyk się podnosi jak parę razy do roku, w weekend, gdzieś ktoś trzy ulice zamknie żeby zorganizować zawody sportowe
Ale jaki wrzask i krzyk się podnosi jak parę razy do roku, w weekend, gdzieś ktoś trzy ulice zamknie żeby zorganizować zawody sportowe
Do wszystkich..
przyspawanych do swoich ukochanych autek. Wysiądzie z nich w końcu i poszukajcie alternatywnych środków przemieszczania. Uwierzcie mi, że do ropucha na rogu naprawdę da się podejść nogami, a dalej nawet tramwaj dowozi. I przestańcie narzekać, tylko startujecie do rady miasta i spróbujcie rozwiązać w sensowny sposób problem dróg w mieście, bo przecież to takie proste. Powodzenia
Który melex jedzie pod prąd ?
Wolę żeby mnie uderzył plastikowy melex niż rozpędzone auto. Wiele ludzi jeździ na pamięć, było takich kierowców mnóstwo dzisiaj.
Ograniczenie strefy=jestem za. Ludzie w tym kraju nie umieją jeździć więc lepiej dla dzieci na ulicach.
Nowe kierunki= jestem przeciw. Ludzie się gubią i to stwarza wiele niebezpieczeństw w centrum. Podwale powinno być 2kierunkowe.
Ograniczenie strefy=jestem za. Ludzie w tym kraju nie umieją jeździć więc lepiej dla dzieci na ulicach.
Nowe kierunki= jestem przeciw. Ludzie się gubią i to stwarza wiele niebezpieczeństw w centrum. Podwale powinno być 2kierunkowe.