Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Anna - opinia wątek zamknięty Polecam. Jestem stała klientka i wracam od kilku lat.
~Anna
-

ostatnia odp. 2 lata temu

dodano: 2 czerwca 2022

Zażenowany klient - opinia wątek zamknięty nie polecam!!! Uważajcie na ten salon, zwróćcie uwagę na liczbę fake opinii...
~Zażenowany klient
-

dodano: 18 maja 2022

Marianna S. - opinia wątek zamknięty Nikomu nie polecam, skrajny brak profesjonalizmu i spartaczona robota. Pani...
~Marianna S.
-

dodano: 18 maja 2022

Justa !!!!!! - opinia wątek zamknięty Pani Karolina jest osobą zimną , pyskata nie umie przyznać się do błędu ,...
~Justa !!!!!!
1

ostatnia odp. 4 lata temu

dodano: 24 lipca 2020

Janina Kaszyńska, Reda - opinia wątek zamknięty na panią karolinę warto czekać!!! Jestem klientką Pani Karoliny od kilku lat...
~Janina Kaszyńska, Reda
-

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 1 kwietnia 2020

Mieszane uczucia wątek zamknięty Szczerze mówiąc pani Karolina wywarła na mnie dość chłodne wrażenie. Udawana...
~Lena
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 5 listopada 2015

Bardzo polecam wątek zamknięty Byłam u Pani Karoliny ok . 2 tygodnie temu, jestem bardzo zadowolona. Gabinet...
~sylwia
-

ostatnia odp. 10 lat temu

dodano: 22 listopada 2014

Super zadowolona i szczęśliwa wątek zamknięty Do Pani Karoliny udałam się z córką - tak ładnie wykonała jej brwi że w ten...
~Zofia
-

dodano: 6 października 2014

Jestem bardzo zadowolona wątek zamknięty Bylam u Pani Karoliny miesiac temu. Jestem bardzo zadowolona z jakości usług...
~ania
-

dodano: 6 października 2014

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry