Centrum Stomatologiczno-Implantologiczne

Stomatolodzy

Sopot, al. Niepodległości 670A

Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
KA - ocena 1 gwiazdka to i tak za dużo. Pani Dominika Cichońska nie potrafi rozpoznać...
~KA
-

ostatnia odp. 2 miesiące temu

dodano: 5 maja 2025

Wierna pacjentka - ocena Bardzo profesjonalny i miły kontakt recepcji. Panie zawsze znajdą jakiś...
~Wierna pacjentka
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 3 lipca 2024

Ola - ocena Bardzo niemiła obsługa recepcji. Już wolę dzwonić do przychodni NFZ.
~Ola
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 29 września 2023

Aneta Szafranek - opinia wątek zamknięty Klinika Dijakiewicz- profesjonalna, czysta, nowoczesna z przemiłą obsługą w...
~Aneta Szafranek
-

ostatnia odp. 3 lata temu

dodano: 29 września 2021

zniszczone zęby a wydana fortuna wątek zamknięty Niestety nie polecam. Do kliniki chodziłam od lat. Niestety od jakiegoś czasu...
~cierpiąca
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 16 maja 2019

stomatolog Dijakiewicz wątek zamknięty Witam, chciałbym bardzo podziękować Dr.Joannie Dijakiewicz za przywrócenie mi...
~Bożena .K
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 21 stycznia 2016

SUPER STOMATOLOG wątek zamknięty Jestem zadowoloną pacjentka Dr. Dijakiewicza od kilku lat jest niesamowicie...
~Małgosia.
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 14 stycznia 2016

Profesjonalnie i bezboleśnie wątek zamknięty Szczerze polecam Centrum Stomatologiczno- Implantologiczne Dijakiewicz, a w...
~Wierna pacjentka
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 13 stycznia 2016

Pełen profesjonalizm ! wątek zamknięty Najlepsza klinika w trójmieście zarówno pod względem profesjonalizmu lekarzy...
~Karolina
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 12 stycznia 2016

Jola - opinia wątek zamknięty Bardzo fajna atmosfera,lekarze przesympatyczni.Ceny przystępne leczymy się z...
~Jola
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 11 stycznia 2016

Zawsze jestem zadowolony wątek zamknięty Korzystam z usług tej Kliniki od kilku lat i zawsze jestem zadowolony. Dr...
~Marcin
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 11 stycznia 2016

Rewelacyjne miejsce, świetni lekarze! wątek zamknięty Witam, do dr Joanny Dijakiewicz trafiłam parę dni temu z bólem zęba. Mimo, iż...
~Mega zadowolona pacjentka
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 8 stycznia 2016

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry