Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Paweł - ocena nowy temat Jestem zadowolony z wizyty w tej klinice. Zabieg przebiegł szybko, sprawnie i...
~Paweł
-

ostatnia odp. 1 dzień temu

dodano: 30 kwietnia 2026

Kamila G. - ocena nowy temat Byłam na powiększaniu ust. Jestem bardzo zadowolona z efektu. Usta są piękne,...
~Kamila G.
-

Justyna - ocena nowy temat Byłam na zabiegu mezoterapii. Super podejście lekarza,pełen profesjonalizm!...
~Justyna
-

Paulina - ocena nowy temat Byłam na zabiegu zamykania naczynek na twarzy i jestem bardzo zadowolona....
~Paulina
-

Natalia - ocena nowy temat Jestem bardzo zadowolona z usług kliniki. Przyjazne miejsce i profesjonalne...
~Natalia
-

Kacper - ocena Świetna klinika, zabieg został przeprowadzony przez doświadczonego lekarza -...
~Kacper
-

ostatnia odp. 1 tydzień temu

dodano: 24 kwietnia 2026

Dominika - ocena Polecam z całego serca! Moja ulubiona klinika na mapie Trójmiasta, która...
~Dominika
-

Barbara K. - ocena Polecam każdemu, kto chce się poczuć wyjątkowo i zobaczyć realne efekty...
~Barbara K.
-

Małgorzata - ocena Najlepsze miejsce na Świecie! Profesjonalizm i empatia! Polecam z całego...
~Małgorzata
-

Ola - ocena Super miejsce z szeroką gamą usług zabiegów. Dobrze wyposażone gabinety i...
~Ola
-

Tomasz - ocena Klinika zrobiła na mnie świetne wrażenie- bardzo miła atmosfera i ogromne...
~Tomasz
-

dodano: 23 kwietnia 2026

Joanna - ocena Bardzo polecam Centrum Zdrowia i Piękna H&B MED. To miejsce wyróżnia się nie...
~Joanna
-

dodano: 21 kwietnia 2026

Anna - ocena Z całego serca polecam klinikę H&B Med w Gdańsku! Jestem stałą klientką od...
~Anna
-

ostatnia odp. 2 tygodnie temu

dodano: 16 kwietnia 2026

Iza T. - ocena Bardzo polecam tą klinikę. Miła, pomocna obsługa i świetna atmosfera od...
~Iza T.
-

ostatnia odp. 1 miesiąc temu

dodano: 31 marca 2026

Gabriela - ocena Bardzo dobre opinie o klinice nie są przypadkowe. Chodzę do Pani dr...
~Gabriela
-

ostatnia odp. 2 miesiące temu

dodano: 16 lutego 2026

Urszula - ocena Z zabiegów w HBMed u dr H.Olszewskiej korzystam od kilku lat.zawsze jestem...
~Urszula
-

ostatnia odp. 3 miesiące temu

dodano: 19 stycznia 2026

Ewa - ocena U doktor Hanny byłam trzykrotnie, korzystając z różnych zabiegów wypełniaczy...
~Ewa
-

ostatnia odp. 7 miesięcy temu

dodano: 3 września 2025

Beata - opinia wątek zamknięty Do kliniki doktor Hanny trafiłam z polecenia mojej przyjaciółki. Chciałam...
~Beata
-

ostatnia odp. 3 lata temu

dodano: 9 lutego 2023

Małgosia - opinia wątek zamknięty Profesjonalnie prowadzona klinika, w której można poczuć się bezpiecznie....
~Małgosia
-

ostatnia odp. 4 lata temu

dodano: 21 marca 2022

Małgosia - opinia wątek zamknięty Profesjonalnie prowadzona klinika, w której można poczuć się bezpiecznie....
~Małgosia
-

ostatnia odp. 4 lata temu

dodano: 21 marca 2022

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry